Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzoltan
üzenetére
Igen, azt az URL-t neztem, es csak odaig jutottam, hogy Arduino
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg
wassermann