Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzoltan
üzenetére
Igen, azt az URL-t neztem, es csak odaig jutottam, hogy Arduino
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg
wassermann