Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzoltan
üzenetére
Igen, azt az URL-t neztem, es csak odaig jutottam, hogy Arduino
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Star Citizen
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg
wassermann