Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Norbika88 #43408 üzenetére
Nekem egy 4gb pi4 van, raspbian os+GUI, qbittorrent, plex server, +2 darab külső hdd rákötve. Még sosem láttam, hogy 1 GB RAM használatnál több lett volna. Libreelec kb hasonló, szóval akár a 2gb is elég lehet. 4gb talán akkor kellhet, ha még több extra dolgot is akarsz futtatni. 8gb szerintem már egy kicsit overkill ilyen felhasználáshoz. Arra viszont figyelj, hogy vagy a gyári tápot vedd meg hozzá, vagy valami tényleg jó minőségűt használj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest