Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Mini PC
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha ugyanaz a desktop rendszer, mint ami pi-re volt, akkor helyette tényleg inkább egy ubuntu pécére, nem a lebutított raspberrpi os.
Amikor pi4 vagy használt minipc választás elé álltam (hogy egy dedikált gépről tudjak elérni egy dedikált hálózaton lévő weblapot), akkor döbbentem rá, hogy az alapítványos desktop felületről még a felhasználói munkamenet zárolása is hiányzik. Azaz, ha felkelek a gépeim elől, akkor nem tudom lezárni a gépet, hanem csak kiléphetek az egészből. És ha meg nyitva hagyom a gépet, akkor a vicces kolléga megígéri a nevemben a csapatnak, hogy hozok ingyen sört

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- DUNE médialejátszók topicja
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.18
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann