- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Csak a jó topikokban

Egyébként én a helyedben azt nézném meg, hogy milyen erőforrás igénye van a weblap kiszolgálásnak. Nekem a nextcloud felhő szolgáltatás az ami lassú egy google drive-hoz képest, weblapot egyszer próbáltam tesztelésből, ott is kicsit lassabban jött be és a cpu-ra gyanakszok. RPI esetén nekem 4GB ram-ból 1 GB van foglalva és mikor megnézem a feladatkezelőt, mindig a cpu ugrik 100%-ra terhelés alatt. Viszont ezek a thin PC-k se mindig vannak erős CPU-val ellátva sőt egy olcsóbb NAS gyenge pontja is a CPU és általában a kevés 512MB/1024MB ram (lásd Tuninger out of box synology NAS-a). Egyelőre én nem mélyedtem ebben jobban el, a pi arra jó amire most jelenleg kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Mesterséges intelligencia topik
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann