-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
adika4444 #42548 üzenetére
Nekem van RPi-m és 4 sd kártya külön külön más OS ekkel /6 OS-t próbáltam rajta/, de egyszer se nyúltam parancssorhoz.
És mind a 4 tökéletesen működik.
Nem, nem kell az RPi-hez a parancssor.
Rengeteg módon használható fel az RPi.
Nyugodtan azok is vehetik akik nem akarnak parancssorral bíbelődni, vagy programozni.
Azok számára is van rengeteg OS ami érdekes lehet.
Nagyon sok OS van ami telepíted és használod, és semmit de semmit nem kell állítgatni, tutorialokat nézegetni, stb
Ezek az OS -ek azok amelyeket hozzáértők írtak meg.
Nem az a nagy szám, ha a kollegának elmagyaráz az ember valamit, hanem a gyerekeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest