Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről: 
 A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tg44 csendes tag válasz  Oldmobil

üzenetére Oldmobil

üzenetéreGPIO gombok: Alapból a gombokat illeszteni és kezelni nem nagy meló, a kérdés inkább az, hogy a lejátszóhoz hogy jut el hogy ez egy ilyen üzenet. Ha van parancssorról vezérelhető daemon a lejátszóhoz akkor sima ügy, kb 20-25 perc a szoftveres részt megírni a hardverest mondjuk én nem csináltam még, de venni kell hozzá gombokat meg esetleg ellenállásokat és annak is működnie kellene egyszerűen. GPIO képernyő: Láttam leírásokat, lehet hogy shieldet lehet is kapni ami tudja ezt, összességében ha találsz rá tutorialt nem lesz nehéz, ha nem akkor elég sok időt lehet vele szórakozni sztem. Szerintem az oprendszer mindegy, én raspbianhoz illesztettem ledet meg nyomógombot szoftveresen (hardveresen tőlem 60km-re volt a cucc, és skypon jött a debug h most világít vagy nem  ), az abszolút nem volt bonyolult, szerintem openelec-re és raspbmc-re is megkapod ugyan azt az interface-t. ), az abszolút nem volt bonyolult, szerintem openelec-re és raspbmc-re is megkapod ugyan azt az interface-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), az abszolút nem volt bonyolult, szerintem openelec-re és raspbmc-re is megkapod ugyan azt az interface-t.
 ), az abszolút nem volt bonyolult, szerintem openelec-re és raspbmc-re is megkapod ugyan azt az interface-t. wassermann
 wassermann