Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pungora96
tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
UPC-sek vagyunk mi is, Connectboxunk van. .dyndns.hu nekem letsencrypt (tls tanúsítványhoz) konténerben be van konfigolva (reverse proxy-t használok, hogy ne kelljen sok portot nyitni a dolgoknak, így úgy tudom elérni a különböző dolgokat, hogy ***.dyndns.hu/fajlszerver, vpnt nem használok), a pi ipje fix. Kívülről el is lehet érni szépen, de ha belső hálózatról akarom elérni dyndns-en keresztül, akkor az nagyon lassú először, majd pár másodperc után crashel a Connectbox és újraindul, ezért belső ipről használom a dolgokat, kivéve a fájlszervert nem tudom, mert azt csak publikus ip-re lehet regisztrálni (filerun). Ha eljutsz addig, hogy működőképes, akkor kíváncsi vagyok, hogy ha megpróbálod te is dyndns-el elérni, akkor neked is kifagy-e a modem. Ha segítségre van szükséged nyugodtan írj privátot, megpróbálok segíteni.
Ha a többieknek van ötlete, hogy mit csinálok rosszul vagy hasonló tapasztalatotok van, ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest