Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
zsolt_64
üzenetére
Hát, akkor nálam lesz valami hiány. De a jó kis nmagos torrenteket nem indítja el. Egyből dob rá egy "Errored" üzenetet. És nem sikerült rájönnöm, hogy miért teszi. Gugliztam is, de nem találtam rá megoldást. Szívesen veszek minden segítséget.
Listázza a trackereket, majd az egyetlen trackerhez, ahonnan tudna is letölteni, kiírja, hogy "not contacted yet" - és nem is tudom rávenni, hogy kapcsolódjon rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Programozás topic
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Asztali PC , R5 5500 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Listázza a trackereket, majd az egyetlen trackerhez, ahonnan tudna is letölteni, kiírja, hogy "not contacted yet" - és nem is tudom rávenni, hogy kapcsolódjon rá.
wassermann