Hirdetés
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Sziasztok, mindenkik, ezer éve nem jártam itt sajnos...
Lenne egy gyors offtopic kérdésem. Adott egy Pi4 szerver. UTPvel, dietpi, torrentre, Openvpn, pihole (bár azt nem erőltetem). Lóg rajta egy 480-as ssd usb3-on. Nemrég építettem új hálózatot költözés miatt. Próbáltam speedtest-cli-t, és valamiért nem mutat valós értékeket. gigabites net van fel, le, torrenten látszik, hozza, de speedtesten, dl max 500Mbit, ul max 4(!) Mbit. Nem dőlök a kardomba, ha valami bug, mert nem releváns, jól teszi a dolgát amúgy, puszta kíváncsiság. Találkozott már valai ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Avast! Antivirus topic
- További aktív témák...
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann