Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házimozi haladó szinten
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a helyzet, hogy a router és a TV messze van egymástól. Így mindenképpen fontos a wifi sebessége. Ahogy teszteket néztem, 3-4x gyorsabb a Pi 4B wifije a Pi 3B+-hoz képest, árban meg kb ugyan ott van az 1 GB-os verzió, akkor meg már 4-es jobban megéri talán.
Néztem én is aprón, de a Pi4 borda az valószínű csak a Pi3-as kicsit bordája lehet, tehát az se egy nagy üzlet. Egyedül talán a 3B+-t lehetne olcsóbban kihozni ahogy te is írod.
Nekem is amire jó lenne, filmek lejátszása, ellehessen érni TV-ről és ne laptopról menjen mindig, lehetne adatok tárolására is használni, amit mondjuk el szeretnék érni bárhonnan, van egy mikrokontrolleres hőmérséklet érzékelőm, aminek az adatait lehetne logolni, grafikonon megjeleníteni és még gondolom számtalan más amire még nem gondolok. De ezek mind olyanok, hogy enélkül is lehet élni, tehát nem létszükséglet
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Robotporszívók
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann