- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
Annak a 30e-nek a feléből tudsz venni használtan egy komplett Pi3 csomagot (Pi + táp +sd), de most látom, hogy az aprón egy 2gb-os Pi4-et is hirdetnek 16-ért (Pi + hdmi + borda). Kipróbálni tökéletes, ha pedig nem jön be, akkor ugyanannyiért eladod.
Hasonló dilemmával szembesültem én is, mielőtt belevágtam (hasznos-e, kihasználtság, stb.), most meg már azt kérdem magamtól, miért nem tettem meg korábban.
Én amiatt vágtam bele, mert itthon használunk laptopot, asztali gépet, tabletet, telefont és nas nélkül jellemzően az asztali gépre töltöttünk le mindent. Aztán jöhetett az usb kábel meg az sd kártya/pendrive, ha képet kellett menteni a telefonról, filmezni akartunk a tévén, vagy zenét hallgatni a konyhában. Pazarlásnak éreztem azt is, hogy az asztali gép/laptop zakatoljon a torrent miatt. Most a nas-on elérhető minden bármikor, bárhonnan a lakásból, bármilyen eszközről (de ha igény van rá, akkor bárhonnan a világból). Kényelmes és alig kér enni. Egy sd kártya cserével meg két kontroller-el retro játékkonzol lesz belőle pár perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - I7 12700KF/32GB DDR5/2TB SSD/3070
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged