-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldódott!
Nagyon szégyellem magamszóval csak hogy kicsit mentegetőzzek, megvettem a pi-t, majd beraktam egy nehezen hozzáférhető helyre, szóval bele dugtam a vinyót és kész.
Aztán gyanús volt nekem is ez a 34MB, lehúztam, gondoltam át dugom egy másik portjába, hát ha lesz valami, és akkor láttam meg egy kis megvilágítás mellett, hogy bizony van kék meg fekete USB port is a PI-n, persze hogy a feketébe volt bedugva.....
Szóval a pancserságomat felismerve szépen le formáztam megint a vinyót EXT4-be, rá dugtam, és rögtön minden sebesség úgy van ahogy kell lennie.Egyébként "uasp" módban van a hdd, szóval ennek örülök.
Írásnál 80-90MB körül van, olvasásnál 100MB hálózaton, fantasztikus, imádom!A fenti tesztek is javultak rögtön:
1073741824 bytes (1.1 GB, 1.0 GiB) copied, 12.8174 s, 83.8 MB/s
1073741824 bytes (1.1 GB, 1.0 GiB) copied, 4.69953 s, 228 MB/sFura, nekem az USB2-nél 25MB-os sebesség volt a fejemben, de most már jól megjegyzem magamnak a 35MB-ot is.
Köszönöm még egyszer mindenkitől aki az idejét szánta rám, hogy segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest