Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moli.hu
üzenetére
Köszi!
azbest: 3.6-os kernel, de vannak ott más bajok is. (a hivatalos szeptemberi iso-t szedtem le, azt hiszem alapból is újabb kernel van benne, mint a Raspbianban, de meg kellene nézni)
Most gyári állapotban használtam a PI-t, és bár a systemD miatt piszok gyors az Arch, de csomagoknál vannak gondok. Pl. felhúztam egy LXDE-t, kapott egy Midori-t, az meg nem hajlandó elindulni valami hiányzó nyelvi fájl miatt, ami nem is kellene az aktuális nyelvhez.
Nem értem mi van, egyenlőre megyek vissza Debian alapokra, ott ilyen gondok nem fordultak elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann