-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
A lényege az egésznek az lenne, hogy majd egy androidos appból kéréseket küldve egy ip-címre kiszolgálja azokat a kéréseket, és visszaküldje a válaszokat.
Odáig már eljutottam, hogy feltettem mindent, amit a kezdetekben vázoltam hogy smint lesz, most kötögetem össze, meg konfigurálgatom be.
Nos a lényeg az lenne ugye, hogy van az én publikus ip címem, és ha arra én üzenek, akkor reagál a pi arra valamit.
Jelenleg odáig már eljutottam, hogy ezt lássam:Viszont nekem az kéne, hogy majd ez az egész mögöttes cucc kívülről is elérhető legyen, ne csak az itthoni lokális hálózatról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Asustor NAS
- Autós topik
- Riasztó topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest