Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Raspbian Jessie van most a 16GB Samsung SDHC kártyán. Szerettem volna előlről kezdeni mindent és feltenni az új Raspbian Strech-t, DE nem tudom formázni az SD kártyát. Próbáltam neten utána nézni és láttam millió megoldást, de nekem valahogy egyik sem válik be. Kamera nem tudja formázni, SD Card Fromatter nem tudja formázni, Diskpart sem jó, Win32DiskImager látszólag felrakja rá az új image-t, de mégsem, Rufus ugyan ez. Sehogy sem tudom formázni az SD kártyát, ráadásul ha törlök róla fileokat és utána formázom(nyilván hibára fut...), akkor visszaáll az összes eredeti file a kártyán.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 S32AG320NUXEN 32'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest