- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Celtis #23598 üzenetére
De de, pontosan így van ahogy írod, az OSMC része a Kodi. Ha minden igaz, nekem a 15-ös Kodi van fent.
Ha jól értem az eddigi hozzászólásokból, akkor hiába jön OSMC frissítés és települ is, ez nem lesz hatással a Kodi-ra, azt nekem kell manuálisan upgradelni.
Visszaolvasva a fórumon megtaláltam az egyik régebbi hozzászólásod, ahol azt írtad h nagy verzió számok között nem érdemes upgradelni a Kodit, hanem le kell töröljem és újra felrakni.
Amint látom a 16-os a legújabb most. Szóval ezt érdemes feltennem?A beállításaim megmaradnak vagy csináljak róluk printscreent, esetleg van módja, hogy lementsem valahogy?
Ha ez megvan akkor osmcben kilépek command lineba és kiadom a parancsokat?sudo apt-get remove kodi
sudo apt-get update
sudo apt-get install kodiEzután 16-os kodi feltelepül? Lehet teljesen rossz dolgokat írok ám.
Szóval előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged