Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Apple MacBook
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar
üzenetére
Hát ha ugyanaz a rendszer ugyanazzal a kártyával másik ugyanolyan piben jó, akkor a pi a ludas.
Nekem volt egy régi made in china b, amelyiken hibás volt az smsc chip forrasztása. Melegedéskor vagy hozzáéréskor remekül fagyott. Futás közben ha tapogattam az smsc chipet, akkor eldobta a fájlrendszert. Persze előtte levezettem a feszültséget egy radiátoron, szal nem szikrázással

Múltkor vettem egy gázpákát és azzal ügyesen átmelegítettem, láttam hogy megolvad a lábainál az ón (a környező alkatrészeket alufólia gombócokkal óvtam). Azóta nem volt hiba, pedig direkt piszkáltam. Gagyi pákával nem tudtam így újramelegíteni, részben ezért is vettem inkább gáz égőset. Ez ilyen, rosszabb már nem lesz alapon történt

Sütős melegítést inkább nem próbáltam, mert félő hogy elfolynának a műanyag alkatrészek vagy lepotyog valami.
(#21674) Petike168
én még nem próbáltam, ha sikerül írd meg ide a tapasztalatodat
A kodi fórum szerint elvileg lehetséges [link], azt írja valaki, hogy csak annyi korlátja van, hogy a csatorna számozást nem használhatod a backendről, mivel két helyről is jönnek a számok. Így gondolom majd a kodi beszámozza valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann