- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xray-1
tag
válasz
vargalex #20950 üzenetére
Kicsit én is meg vagyok zavarodva ezzel a TVHEADEND DVB dologgal.
Korábban mintha írta volna itt valaki, hogy MindigTV extra kártyát sima smart olvasóba téve (K&H kártyaolvasó ilyen pl. de fillérekért vásárolható hasonló) a kódolt adások is elérhetők a helyi hálóban osztva.
Akkor ez ok?Nekem itthon UPC van, de nem is TV-zünk, mert rühellem a reklámokat.
Régen voltak progik, amivel (PCTV analóg kártyán) csúsztatva nézted a filmet, és mire jött a reklám, pont át tudtad tekerni, annyival előbbre tartott a film. No de már annyira sűrű lett a reklám, hogy ez sem ment.
Nekem ott szakadt el a cérna.Hiányoznak a természetfilmek, így lehet ismét nekiesek valaminek, hátha a rögzítéssel ezt ki tudom zárni. Van egy My Cinema-U3000Hybrid-es USB stickem. Nem tudom ez menne egy pi2-esen? SOsem próbáltam, pedig van pi-m a kezdetek óta. (minden változatból, kivéve most a 3-as és zéró).
Tehát jól látom? kártyaolvasóba be a kártya, + vmi plugin és mennek a kódoltak is?
Vagy ez csak Mindigtv-n megy, upc felejtős?A jelenlegi felállás nálam a következő:
- 1 LG TV s905 alapu média player: KODI, android alatt.
- 1 Philips TV, rpi2-es, LibreELEC.
- 1db NAS, filmeknek, sorozatoknak.
+ 1db PC, ami ha kell bekapcsol (net indítja, ha keres rajta a KODI valamit, különben alszik) szintén sorozat+film.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7-4790 , GTX 1650 , 8GB RAM , 120GB SSD , 500 GB HDD
- Asus Rog Gamer PC Ryzen 5700X3D
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest