- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
azbest #18172 üzenetére
Hát... Ma már 4x dobja el a wifi jelet egy délután alatt. 1x volt fagyáshoz hasonló csak az áramtalanítás segített. Igaz gyári 1000 MHz jár, openelec 6.0.1 .
Sajnos kezdek rájönni,hogy nem ez kellet volna vennem. Mire mindent összevadászom hozzá(Aktív hub+ normális wifi adapter) addigra ott vagyok árban mint egy rpi2-vel. És az határozottan gyorsabb,pörgősebb. Én balga azt gondoltam egy 720-as film így wifivel nem lesz gond + ott egy csomó hd tv adó is. Hát akadnak rendesen a pi zero lassúcska is kicsit. Kéne rá nagyon egy 100-as ethernet csati médiacenternek használva.
Mindegy faragok belőle mást lehet Volumioval zenegép, Lightberry, retropie gép belőle. Gyűjtök egy második rpi2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest