- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moed
csendes tag
Hi Mindenki,
nekem a Transmission,és az uTorrent is felmegy, de konfigurálni nem tudom,ha elinditom hibaüzenetet irki hogy "Can not connect to deamon" vagy ilyesmin.Aztán ha rákattintok jobb klikkel a programra feljön a menü, benne hogy Config -asszem.
Ott azonban nincs sok minden. Egy IP cimet lehet beállitani,porot,user,pass,és könyvtárat(egyet).
Youtube videokon láttam hogy ott egy egész csomo beállitási lehetöségnek kénne lennie(régebbiekben volt is) de ebben nincs. Beirtam az eszköz LAN-os IP-jét(magátol miért nem teszi meg automatikusan?) a felsö sorba. Beirtam user-t,pass-t. Aztán PC-röl probáltam böngészöben megnyitni a port és ip használatával,de semmi. SSH megy, de ez nem.
Ez amugy webes felület lenne? Onnan kéne a Transmission-t,és a uTorrentet konfigolni?Köszi
UI: openELEC , legujabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest