Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Vettem egy Raspberry Pi 2 Model B-t, Raspbiant raktam rá.
Jelenleg helyi hálózaton keresztül XRDP-vel érem el a grafikus felületét. Szeretném kívülről is elérni, de routeren keresztül csatlakozok, a routerbe pedig LTE-s SIM kártya van. Próbáltam port forwardingot, DMZ-t is, de sikertelenül, gondolom mobilnetnél erre nincs esély. És így XRDP-vel sem tudok kívülről csatlakozni.
Tudtok valami alternatív megoldást, hogy kívülről is elérhessem a Raspberryt?
Más alkalmazáshoz is kellene a nyitott port... olvastam valami SSH tunnel lehetőségről, de nem értem, hogy kell, megköszönném, ha valaki elmagyarázná, hogy mi ez, és mi a menete.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- SK Hynix 6x16GB DDR4 RDIMM
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann