- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Nem, valami hulladék kártyát raktam bele, talán class 4, de ezért nem magyarázat. Van egy jobb kártyám majd azzal is kipróbálom.
Ma átírtam a config.txt-t.
arm_freq=1000
gpu_freq=300
core_freq=400
sdram_freq=450
over_voltage=6Egy fórumban találtam. Egyszerűen nem találok hivatalos ajánlást ezekre az értékekre.
Ettől 1GHZ-en megy. Érezhetően gyorsabb lett. Már csak kb. 50%-ra ugrál a CPU load HD csatorna nézés közben, viszont pár csatorna iszonyatos darabos lett, de lehet, hogy az külső hiba. Még ellenőriznem kell.Még egy darabig el fogok játszani vele, de nekem más célra kell a PI. Raspi1-hez nem tudom hasonlítani, soha nem láttam olyat. A Pi2-nél akadozóbb, de azt USB kulccsal használtam, ami azért gyorsított. Mondjuk nekem a Pi2 is túl darabos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann