Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Nem, valami hulladék kártyát raktam bele, talán class 4, de ezért nem magyarázat. Van egy jobb kártyám majd azzal is kipróbálom.
Ma átírtam a config.txt-t.
arm_freq=1000
gpu_freq=300
core_freq=400
sdram_freq=450
over_voltage=6Egy fórumban találtam. Egyszerűen nem találok hivatalos ajánlást ezekre az értékekre.
Ettől 1GHZ-en megy. Érezhetően gyorsabb lett. Már csak kb. 50%-ra ugrál a CPU load HD csatorna nézés közben, viszont pár csatorna iszonyatos darabos lett, de lehet, hogy az külső hiba. Még ellenőriznem kell.Még egy darabig el fogok játszani vele, de nekem más célra kell a PI. Raspi1-hez nem tudom hasonlítani, soha nem láttam olyat. A Pi2-nél akadozóbb, de azt USB kulccsal használtam, ami azért gyorsított. Mondjuk nekem a Pi2 is túl darabos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann