- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
hosszú tökölés után beszereztem egy használt rpi 2-őt, majd tettem rá egy osmc-t. A kérdésem az volna, hogy ha bekapcsolom a tv-t és és kiválasztom a hdmi 1-et akkor nem kapok egyből képet, hanem LG47LK530-as tv-men be kell kapcsolni a simplinket, beállítani settopboxra és után nyomkodni ezt azt és előjön a kép

Meg lehetne vhogy oldani, hogy egyből legyen kép?TV és a rpi között még van egy cucc ami leszedi a hdmi-ről a hangot, hogy spdif-en keresztül kikerüljön a hang a hangprojektorra, de nem hiszem, hogy van ennek jelentősége, (bár még nem néztem meg enélkül ha jól emlékszem.)
Továbbá van még egy Harmony-m tehát tudok csinálni egy key sequence-t, de gondoltam előtte érdeklődöm.mod: Nekem van egy ilyen pn-n is ajánlott dvb-c/t tunerem ami win alatt megy is a Digi-s csatornákkal,
ha kell akkor rádugom az osmc-re, hogy műkszike-e. most látom, hogy nincs dvb-c linux driver
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Robogó, kismotor
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann