Hirdetés
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
vito555
tag
Sziasztok.
Valakinek nincs meg Kelzsoca 6-0 átpartícionálás leírása? (alap állapotra szeretném 1-5 talán... )
A blog mintha már nem élne.
Előre is köszi.
üdv:vito555 -
AlBundy
aktív tag
Van egy WayteQ xTAB-8Q GPS-em, aránylag jó állapotban.
Használható ez még manapság bármi értelmesre egy háztartásban?A MiHome sajnos nem megy rajta így a bébiőrt pl nem tudom rajta kezelni.
-
simonfonix
csendes tag
Sziasztok!
Egy WayteQ xTAB-8Q-ra szerettem volna felrakni egy másik romot (Mi pad 3) TWRP-vel de hibát írt.
Vagy azt hogy nem találja a md5 fájlt vagy valami mást de próbáltam nem miui romot hanem más romot felrakni de ugyanez volt a probléma.
Sok videót néztem de egyik se segített.
Most még használni se tudom mert azt írja hogy nincs operációs rendszer a gépen...
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi! -
montezuma
tag
Talált már valaki szétszerelős videót, esetleg tudna tanácsot adni, hol kezdjem el megbontani érintőképernyő cseréhez?
Köszi -
E.Kaufmann
veterán
Tudom, nem pont ez a topic,de ez legalább pörög.
Egy munkatársamat most cseszték át egy ősi raktárszökevény x985BT-vel, amin persze nincs navigáció.Persze, hogy azt mondták neki, hogy aki ért hozzá, tesz rá navit.
Van erre az ősi Windows CE 6-os szutyokra valami ingyenes, törvényes és működő navigációs szoftver, vagy hivatalosan venni kellene hozzá egy navigációs SD kártyát, jó esetben, már ha még támogatott a wince6?Ha nincs ilyen, akkor visszaviheti a boltba, hogy vagy pakoljanak rá navit vagy adják vissza a pénzt (vagy legalább valami ételmesebb droidos cuccra levásárolhatná)?
Ha marad a szoftvervásárlás, mit érdemes rá venni?
-
nagyfejü
őstag
Hali!!
Valaki nem tuja milyen akksi kell a tab ba? Rendelnék de nem tudom a számát.Üdv
-
kirby76
tag
Hello, nem tudom lehet-e itt hirdetni a kütyüt, ha nem, töröljétek légyszí.
Ha igen akkor:Eladó egy Wayteq xTAB 8Q tabletta, gyermek által kezelésbe vett állapotban, mely a következőt jelenti:
a bal felső sarkára eshetett, itt egy kicsit meg van zúzódva az üveg, illetve ebből kiindulva lefelé egy kb. 10cm-es repedés látható a kijelzőn. A működést egyáltalán nem befolyásolja, csak esztétikai hibaként van jelen. Eddig a szokásos (külső)SD-s (belső)memória bővítéssel üzemelt, hibátlanul. Új utód miatt válnék meg tőle 10.000.- pénzért. Esszerű keretek között alkudni ér.Ha érdekel, ide írhatsz: norbert.posa@it-x.support
Üdv:
Norbi
-
melan
senior tag
Sziasztok!
A TV Go alkalmazás elindul, de film betöltésekor hibaüzenettel kilép. Mi lehet a probléma? -
kalozhun100
őstag
Nem tud valaki töltőaljzatot a tablethez?
-
nagyfejü
őstag
hali!
Valakinek nincs meg a gyári firmware? Nem müködik a hard reset ezért gondoltam ujra rakni.
üdv
-
AlBundy
aktív tag
Használt tok ingyen elvihető.
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok! Szetszerelős videó van a tablethez? Nem találtam eddig
-
Gabóca
csendes tag
válasz
Danke DJ #2303 üzenetére
Nekem is azonosak a tünetek. Navigálás közben omlott össze a rendszer. Újraindítani csak 12 mp-es power gombbal sikerült. Állandóan azt jelzi a led, hogy töltöm, holott ez nem igaz. 1 nap alatt lemerül úgy, hogy nem csinálok semmit a tablettel. Töltésnél akár 10000 mAh-t is felvesz. A TWRP a boot-ot betölti, a system rész betöltésénél (Kelzsoca 6:6 módosítás) elszáll és újraindítja a TWRP-t. Már az eszközkezelőben sem látszik a tablet a szokott módon (YunOS Phone), csak mintha 2 drive lenne, ami nem működik. Sajnos ezzel nem érek semmit. A kérdésem az, hogy mivel próbálkozzak vagy dobjam el.
. Az op rendszer win10. De a TWRP működéséhez semmi köze. Maximum a particionálást nem sikerül újrapróbálni.
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #2314 üzenetére
Nicsen valakinek működésképtelen példánya aminek jó a töltőcsatlakozója?
-
ngyjns
tag
Sziasztok, berepedt a tabletem üvege, de működik, hogy lehet kicseréltetni és mennyiért?
-
czeller
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy repedt kijelzős, még így is működő gépem. esetleg, kinek mennyit érne meg?
-
Gyöször
senior tag
válasz
kalozhun100 #2312 üzenetére
Meg ne próbáld! Bár nekem megcsinálták 1 éve, szintén microusb hibás volt, de a csatit biztosan nem cserélték ki. Most működik mindene, de akár olyan történet is lehetett volna belőle mint amit fentebb olvashattunk.
A neve is mutatja, hogy vétek ilyet venni, jó hogy eltűntek. Amúgy egész jó tablet lenne, én mondjuk másikat nem próbáltam. Gyerek mindig ezen néz mesét most meg asszony tabletol rajta épp. Csak katasztrófális egy banda, ha garanciális javításról van szó.
Nekem füstölt a csati mikor otg kábelt dugtam be, és azt mondták én rontottam el. Mióta visszajött a szervízből leginkább semmit nem csatlakoztatok rá pláne OTG kábelt nem. Tőltőt, muszályból
De úgy, hogy asztalon legyen a gép és senki meg nem mozdítja míg tölt.
Át kéne partícionálni, de mindenki azt írogatja meghal a gép. Jó csak semmi nem fér rá és a biztonságikamera szoftverét fel kéne nyomni.
-
Tűz
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2310 üzenetére
Hát a "szakszervizben azt hiszem lehet cseréltetni" de hát látod én is hogy jártam, ezért kockázatos.
Valami 4000 ft körül láttam a csati cserét de ebbe nem vagyok biztos.
Ha elvinnéd azért ÓVATOSAN..... -
kalozhun100
őstag
Nekem töltőcsatlakozócsere kéne, de akárhova viszem vagy nicnsen alkatrész vagy nem tudják megcsinálni.
-
btz
addikt
válasz
anonimus25 #2305 üzenetére
Szerintem csődbementek
-
btz
addikt
Nekem szerencsére meg van még és tökéletes állapotú, már 2 éve "töretlenül" működik
-
anonimus25
aktív tag
Tenyleg skacok mi van a wayteqal?ahogy bejött berobbant úgy el is tüntek.
-
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy ilyen tabletem.
Elmesélnék nektek egy történetet.
Ahogy említettem volt egy ilyen gépem, amíg a hivatalos szakszervizben közölték velem, hogy alaplap hibás és kidobhatom a kukába, mert nincs már alaplap hozzá.Az egész úgy történt, hogy észrevettem, hogy a tab nem ismeri fel a pendrive-okat OTG keresztül.
Megjegyezném itt, hogy a tab egyébként használható volt töltődött, működött.
Gondoltam elviszem a szakszervizbe megnézetem, hogy mi lehet a probléma gondoltam valami android hiba.
A szervizben azt mondták, hogy bevizsgálják. A bevizsgálás is már elég hosszú ideig tartott.
A bevizsgálás után közölték velem, hogy processzor hibás és 8000 Ft a csere vagy marad így.
Tudom hogy a tab lassan nem ér ennyit de gondoltam megcsináltatom, mert még mindig jobb mintha újat vennék és szeretném használni az OTG funkciót.
A javítást kértem és vártam. Amikor kész lett a gép érte mentem látszólag működött is. Hazavittem elkezdtem belakni, amikor is elkezdett villogni a kijelző és használhatatlanná vált.
Gondoltam visszaviszem mert itt valamit elrontottak.
Újabb bevizsgálás ez most már sürgősségivel, mert van ilyen is.
A bevizsgálás után közölték velem, hogy nagyon tudják sajnálni de a tab alaplap hibás és alaplap nincs ezért visszaadják a javítás árát és dobhatom a kukába.
Tehát most van egy SÖRALÁTÉTEM karcmentes fóliás.
NA ENNYIT A SZAKSZERVIZRŐL.
Megjegyezném, hogy a tab a szerviz előtt használható volt csak az OTG nem volt működőképes.
MOST VISZONT SEMMI KUKA!!!!!!
Ha nem lenne olyan macera írnék a békéltető testületnek......... -
Danke DJ
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is volt egy olyan jelenség, hogy csináltam egy 3:3-mas particionálást, de szerintem összeomlottak a partíciók. Próbálkozom most restore-al TWRP-vel, de amint elkezdené, újra a TeamWin felirat látszódik, és újra a recovery főoldalán találom magamat, úgy, hogy nem történt semmi.
No OS installed miatt nem tudom betölteni, nem tudom használni semmire.
Valamiért nem megy neki a restore, csak újraindul tőle egyből a recovery.
Nagy szükségem lenne a segítségetekre!Köszönöm előre is!
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
A 8Q gondol egyet és kilép az alkalmazásokból. Lehet az játék, facebook vagy bármi. Egyszer csak kilép. Csináltam már a beállításoknál egy gyári állapotra visszaállítást.
A 6:0-ás van rajta,új kora óta (1.5 éve) most jelentkezett pár hete.
Mi lehetne csinálni? -
Oroszlánom
tag
válasz
Oroszlánom #2299 üzenetére
A száma stimmel...
-
kalozhun100
őstag
Nem tudni, hogy esetleg milyen microusb aljzat jó még az u27gt helyett? Mert alkatrészt csak Indiában találtam. A Wayteq szervíz meg nem adott ki semmi használható információt. 5K-t meg nem fogok most kiadni ezért, mikor eszközöm van a cseréhez. Csak alkatrész nincsen
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Tud valaki olcsó beszerzési forrást a kijelzőhöz? /Kínai vagy egyéb/ A Kijelző típusa esetleg? Köszönöm!!
-
btz
addikt
válasz
kalozhun100 #2296 üzenetére
Vagy futárral
-
borsodika
őstag
válasz
kalozhun100 #2296 üzenetére
Gondolom leadod az ügyfélszolgálatukon, de még egyszerűbb ha felhívod őket és megkérdezed őket.
-
borsodika
őstag
válasz
kalozhun100 #2294 üzenetére
Ez alapján 4.500Ft
-
kalozhun100
őstag
Nem tudja valaki, hogy töltőaljzat csere mennyibe kerül? Mert nem veszi a töltést, megnéztem és ki van törve a pöcök.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Lehet a kütyüben akksit cserélni? ha igem , milyet , honnan??
Valamilyen ujabb firmware létezik a gépre , akár custom is??
üdv
-
fa138
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak!
8 éves kisfiamnak sikerült elhagynia szeretett tablet-jét (őrizetlenül hagyta nyilvános helyen
).
Kb. 2 óra múlva észleltük hiányát, de akkorra már hűlt helye volt.
Gmail fiók, messenger, skype fiók volt rajta. És számos személyes adat.
Kérdésem az lenne:Lehet-e valahogyan a készülék (GPS) helyét meghatározni,
illetve a készülék tartalmát törölni, netán használhatatlanná tenni
az illetéktelen számára.
Vagy első körben - jóhiszemű megtalálót feltételezve- felvenni vele a kapcsolatot. -
fdisk
őstag
Üdv.
A sógoromnak van egy ilyen tabja.
Történt, hogy annyira levette a kijelző fényerejét, hogy nem látni semmit.
A kijelző nem ment tönkre, mert a recovery bejön, és látni minden.
FR-t egyenlőre nem akar csinálni, mert akkor elveszne minden.
Hogy lehetne így vakon megtalálni a szabályzó csuszkát? -
btz
addikt
válasz
nagyfejü #2281 üzenetére
Javítható. Az hogy érdemes e az már relatív dolog, ez rajtad ál, hogy veszel egy új tabot 30ért, az garanciális is lesz, lehet hogy jobb specifikációja is lesz vagy 18-ért kicserélik a panelt, de ugyan az a tab marad, garanciátlanul. Mert ezt már elég régóta nem árulják, így gondolom a te garanciád is lejárt már
-
nagyfejü
őstag
hali!
Több mint 1 napig nem tudtam életet lehelni a tab ba! A gyerek játszott vele ,majd letette. később néztem semmi , nem reagált a gombokra. Rádugtam tölteni , semmi.1 nap elteltével kezdte venni a töltést , nagy nehezen bekapcsolt és vibrál a képernyő , nem gyengén. Próbáltam ujrainditani , visszaállitás ugyanugy vibrál.
Javitható, Érdemes?üdv
-
kalozhun100
őstag
Eltűnt az előlapi kamera opció?
-
affli
tag
válasz
zarakisan08 #2278 üzenetére
Nekem is van egy 8Q, amin hasonlóképpen sérült az lcd, egy másik 8Q tabot már megcsináltattam a hivatalos szervízben aminek szintén ez volt a problémája. Egyébként az ára a Wayteq.hu-n 22800 pénz ha jól emlékszem, de amikor megérkezett a futárral, 17500 ft-ot kellett kicsengetnem... Mindegy érthető módon nem kérdezősködtem
A csere minőségével amúgy nem vagyok megelégedve, jobb felső sarokban és lent középen nem jó az illesztés, átvilágítanak a ledek, sötét háttérnél és filmnézésnél nagyon zavaró, ráadásul valami koszdarabka került szerelésnél a védőüveg alá, majdnem középtályon, ami azóta már szerencsére elvándorolt bal szélre így alig látszik... Mindegy, gondoltam megosztom.
zarakisan08 sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, engem az érdekelne, hol van a bootmenűben a factory reset, mert gesztussal van lockolva a rendszer, így nem tudom használni semmire (esetleg TV-re kötni)...
Előre is köszi!
-
zarakisan08
tag
Sziasztok!
Sajnos betört a kijelzője a tabomnak, szerintem az érintő nem sérült de a kijelzőn csak összefolyt foltokat, meg színes függőleges sávokat látni, amik érintésre változnak. Azt szeretném kérdezni, hogyan lehetne lementeni róla az adatokat? Mert a storage módot nem tudom előhozni, mivel nem tudom, hogy mire nyomok éppen. Tudnátok segíteni ebben?
Köszi!
-
-Fekete-
csendes tag
válasz
Biluxzsolt #2275 üzenetére
Szerintem csak az érintő, de ma megyek érte és megkérdezem.
-
kalozhun100
őstag
Valaki használta már a tabot kontrollerrel? Tudtok valami appot, amivel lehet vele az xbox one kontrollert használni?
-
-
-Fekete-
csendes tag
Kijelző hiba
9 e Ft+fa
Remélem a cserét követően rendben lesz. -
-Fekete-
csendes tag
Hááát... sajnos szerviz lesz.
Hiába csináltam rajta factory reset-et, nem lett jobb. Továbbra sem reagál, időnként kifagy, lassú.
Érdekes, hogy egy hosszabb pihenő után (fél-, egy nap) egy darabig, kb. 5 perc hibátlanul fut rajta minden, gyors, mint rég, minden menüpont reagál, aztán egyszer csak megadja magát.
Feltettem a twrp recovery-t is, abba belépve is alig tudtam navigálni, nem tudtam rámenni mindig minden menüpontra.
Itt tartok most, visszaraktam mindent gyárira és irány a szervíz, persze már a garancia lejárt, úgy 2014. nov. vagy dec vettem karácsonyra a gyerekeknek. Kettő van belőle a lányomé még működik, pedig azon aztán minden van -
-Fekete-
csendes tag
Sziasztok!
Ha 6-0-sítom a rendszert, később cserélhetek SD kártyát?
Most csak egy 2GB-os van, ezt cserélném le 8-asra. -
-Fekete-
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában: kisfiam TAB-ja egyik percről a másikra meghanyatlott.Épp minecraft-ot játszott, a játékból a gép magától kilépett, majd fagyott, nem reagált rendesen. Újraindítást, resetet követően hasonló a helyzet, belassul nem reagál rendesen (pl: a beállításokban nem vagy csak időnként lehet rámenni a WI-FI beállításokra, nagyon lassú stb.).
Nem tudom ezt hogyan tudnám javítani, szegénykém a játékait félti, kezdheti mindet előröl (elméletileg szinkronizálva van google fiókkal, de ki tudja mit hogyan lehet majd visszarakni).
Mit javasoltok megoldásnak (a TAB-on gyári minden)?A segítséget előre is köszönöm!
-
válasz
montezuma #2261 üzenetére
Igen, rosszul fogalmaztam. Szóval az az 5 GB is elfogyott, így kéne a külső tárhely, mert mostanában már folyamatosan vakarózik a program a tárhely miatt. Akkor szerintem marad a 6-0 telepítés az ott leírtak alapján.
Annyit még megkérdeznék, hogy számít, hogy pontosan milyen verzió a tablet? Vagy ebből csak egy fajta van? Ez xTAB 8Q GPS, android 4.4.2, kernel 3.4.67 (chl@esky246#1), build: xTAB8Q-GPS_V1.04, egyéni build: KBT_ES8208_02A_V0.6A_20141105_Q.
-
montezuma
tag
Csak hogy egyről beszéljünk:
Tárhelyként tudod használni a valódi SD kártyát, pl. filmek, zene.
Programokat alapban nem tudsz áthelyezni rá, de át tudod mozgatni az alap androidban megadott SD kártyára, ami valóban az 5 GB partíció, és nem az SD kártya. Ez megoldhatja a problémát, nekem kis odafigyeléssel elég így. Mondjuk az Asphalt8 csak úgy működik, hogy letöltöm, átmozgatom az appot az SD kártyára, és akkor frissítem, letölti a fájljait maga mellé.
Ha mégsem, akkor a 6-0 particionálás megoldja a problémád és eddig senkinek nem okozott gondot. -
Sziasztok!
Páromnak már van egy ideje egy, a címben is szereplő xTab-8Q-ja. Eddig nagyobb probléma nem volt vele, viszont az utóbbi időben elég szépen kifutott a szabad helyből. Azt tudom, hogy 4.4-es android sajnos külső SD kártyára alapesetben nem mászik át, így nem úszom meg a dolgot ennyivel. Megoldható valahogy ennél a készüléknél, hogy használja tárhelyként az sd-kártyát? Azaz lehessen oda programokat telepíteni, vagy ha nem is telepíteni, de legalább telepítés után áthelyezni.
Nekem alapvetően nem kellene a particionálás, hacsak nem ez az egyetlen módja annak, hogy működésre bírjam az SD-kártyát.
-
montezuma
tag
Dac meghajtása alatt az OTG kábellel azt tapasztalom, hogy egy-két óra alatt lemerül az akku, még ha nem is játszom le zenét.
Talán van olyan splitter, ami micro usb-n szétválasztja az OTGt és a tápot. Egy ilyet találtam, de lehet, hogy nem ez kell.
Használt valaki ilyet, vagy hasonlót, és lehet ezt itthon kapni?
-
válasz
plömplöm #2257 üzenetére
Megoldható.
A "belső SD" tartalmát egyszerűen át lehet másolni fizikai sd kártyára.
Kell hozzá módosított recovery, ahol mentést csinálsz.
Eztán kövesd kelzsoca blogját."Ghost"-olni lehet.
dd-vel és módosított recovery-vel is. A kettő nem ekvivalens egymással, de mindkettő működőképes. -
plömplöm
őstag
segítség!
hogyan lehetne azt megoldani, hogy a mostani, kettőosztott belső tárhelyen lévő mindenféle megmaradjon az megvalósítandó egybenlévő belsőtárhely + usdkártya kombón? van erre valami backup program, ami lementi a mostani két partíciót, aztán factoryreset, egybepartícionálás + usd, aztán így a mentés helyreállítása? valaki csinálta már? lehet egy ilyen androidos kütyüt "ghostolni"?
kösz
-
czeller
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2255 üzenetére
Gyári visszaállítása segített.
Köszönöm szépen! -
czeller
csendes tag
Sziasztok!
Ma teljesen meghülyült a tab. Bármit elakarok indítani mindenre azt írja, hogy pl; böngésző működése leállt. De mindenre ezt írja. Van, hogy a beállításokba sem enged belépni.
A készüléken root, 6-0 átparticionálás van, természetesen a Kelzsoca féle.
Mit lehet tenni?
B.Ú.É.K -
btz
addikt
válasz
petike971 #2250 üzenetére
1 rootolod az eszközt (ha még nincs)
2 letöltöd a play áruházból valamelyik build prop editor appot
3 minden sort végig futsz, ahol WayteQ van írva ott áttírod mondjuk Samsung Galaxy SIII-ra, ahol xtab-8q van ott meg GT-I9300-ra, persze az eredeti build.propról biztonsági mentés előtte.
4. Teljes unroot
5. RestartBocs de ennél konkrétabban nem tudom elmondani.
-
btz
addikt
-
bmrk
csendes tag
Hello mindenki!
Már egy jó ideje tulajdonosa vagyok egy ilyen tabletnek.
Sd kártyát nem tudom úgy használni ahogy kéne. De, elsődleges gondom nem is ez, hanem a tablet belső tárhelyének az elosztása...
A kérdésem az lenne, hogy valaki meg tudná-e csinálni biztos kézzel, hogy 6-0-ás elosztás legyen a (tudtommal) 1-5 helyett??? Természetesen nem ingyen kérem.Aki pesti és tudna ilyet vállalni, kérem írjon egy emailt: berenyimark@gmail.com
Köszöntem előre is.
-
petike971
csendes tag
sziasztok!
TVGO szolgáltatást hogyan lehet működtetni rajta, mert nálam azt írja ki hogy: rootolt készüléken a filmlejátszás minőségbiztosítási okokból nem támogatott" Hogyan lehetne ezt a hibát orvosolni?
-
kalozhun100
őstag
Valaki használ bluetoothos billentyűzetet? Tudnátok ajánlani?
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok tabin a betű tipust hogy lehet megváltoztatni mert sok progival próbáltam de semelyikkel sem sikerült?
-
Dodgedart
csendes tag
-
asvald
senior tag
válasz
Dodgedart #2236 üzenetére
Szia!
Erdemess lehet masik konektorba megnezni , mert a toltofej eleg erzekeny a gyerekzaras konektorra, ha pedig nincsen ilyened ,lehet kezd haldokolni a cucc,es igen erdemes basztatni a boltot ..Ha esetleg nem sikerul megoldani a problemat es meghal a tab akkor a hirdetesemnel talalsz 2 db alaplapot
ezeknek csak a kijelzojuk volt eltorve ,de ki is cserelhetem neked, ha elkuldod -
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Tabletemmel az alábbi gond van: rádugom töltőre, néha egy pillanatra kivillan mintha töltené de nem vesz fel töltést. Vettem hozzá másik kábelt, gyári töltő adaptert de semmi. Telefonálás szervízbe küldés, erre visszaküldik, hogy usb kábel csere, szerintük oké. Futár meghozza kipróbálom, hiba ugyan az! Szerintetek mi lehet a gond? Érdemes szervízt csesztetni? Dec 8án lejár a gari. Köszi -
tomic
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Újra szeretném telepíteni a tabot mert használat közben a kifagy.
Tudnátok nekem linkelni egy oldalt ahonnan le tudnám tölteni a a legfrissebb szoftvert hozzá?
És egy kis használati útmutató is jól jönne. Mi ennek a menete?A Wayteq oldalán láttam hogy van 4.4 Kit Kat rom is. Ez esetleg felmegy rá?
-
Brimstone
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy bekapcsolás után a kikapcsolt állapotban látható töltés jelző ikon ott vibrál a képernyőn?
-
asvald
senior tag
Sziasztok
Ha valakinek esetleg van elfekvoben hibasan 8q tabja es elakrja adni(Csak alaplap hibas erdekel) az irjon pm-et
Koszi elore is
-
egedis
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2224 üzenetére
Egyik napról a másikra be sem lehetett kapcsolni. Félálomba hallottam mintha pukkant volna valami a vagy a készülékbe vagy töltőjében, de ez lehet hallucináció is.
Egyébként-és a hírekbe is lehet olvasni a tableteket értékesítése drasztikusan csökkent mert "túl jó a minőségük", a népek évekig elvannak egy modellel- az első párhónapot túlélik akkor pár évig simán elmennek ettől nem kell félni -
egedis
csendes tag
Nem tudom. Nyílván felmérte a szervíz mikor kell elengedni a terméket "végleg'.
A sorozatos szervízzel szív a szervíz, a tablet tulaj és a márkák sem tesz jót.
Így elköszöntünk egymástól kaptam egy utalványt amit még aznap beváltottam az Edigital-nál 2 ezer Ft ráfizetésel vettem egy Lenovo A8-ast. -
egedis
csendes tag
A mai nap sajnos kiderült nem javítható a készülékem garanciás volt alaplap problémája volt.
Megmaradt a originál doboza, az OTG kábel, egy micro HDMI-HDMI átalakító. Ha valakinek kell egy kisebb összegért megválok tőle -
vito555
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni...
-root
-recovery
-átpartícionálás megvolt újkorában,ezeket vissza kell álítani előte?
Vagy mehet így is?
Előre is köszi.üdv
-
kalozhun100
őstag
Valaki cserélt már fólián az xtab 8q-n?
-
btz
addikt
válasz
hanyutamas #2217 üzenetére
Gyári beállítások, vagy szervíz.
-
hanyutamas
csendes tag
sziasztok van egy wayteq xtab s7 és nem kapcsol be csak az android belsejét adja ahol fel van nyitva a hasa nem tudtok segiteni valahogy
-
McAdam6
aktív tag
Szerintem rosszul méri fel az aksi töltöttségét és túlmerül. Ha elkezded tölteni, akkor feléled.
-
abc987
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2212 üzenetére
Próbáltam előtte hosszan nyomni, de nem reagált semmire. Ez után jöttem ide, mert emlékeztem, hogy volt valakinek ilyen gondja. Remélem nem jön elő többet.
Jó lenne azért tudni mi okozhatja.... -
abc987
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2210 üzenetére
Szia!
Ugyan így jártam én is a tablettel. Lezárt képernyő után nem tudtam újra éleszteni, csak az általad is leírt módon (innen jött az ötlet), gépre dugtam kb 5 percig volt fenn, majd utána 15 mp-ig nyomtam a bekapcsológombot és feléledt. Előtte hiába csináltam bármit, nem reagált. A különbség csak annyi volt, hogy alapképernyőnél zártam le, és előtte töltöttem fel. Úgy néz ki, ez nem egyedi jelenség
-
kalozhun100
őstag
-
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2208 üzenetére
12 mp-es folyamatos bekapcs gomb nyomás volt már?
-
kalozhun100
őstag
Megint megtörtént az eset, amit már egyszer leírtam ide. Google Chromeban böngésztem, úgyhagytam mert épp más dolgom volt, lezárt a képernyő, és se kép se hang. Semmi gombnyomásra, érintésre nem reagál. Múltkor nem tudom hogy de gépre dugva éledt fel. Akksi nincsen lemerülve, olyan 50% körül volt.
-
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2206 üzenetére
Hongkongból jó eséllyel a HK Post hozta, az meg a gyorsabbak közül való(már csak azért is mert közben nem utazza be fél Kínát a csomag).
Az hogy free shippinget kértél az egy dolog, az meg másik hogy melyik posta hozza. Itt ha csak a tokot kérted akkor az érték határ miatt a kínai posta.
Azért írtam hogy kérj mellé pendrive-ot vagy SD kártyát(azért 3500,-ért egy 32GB-os Kingston vagy Samsung bármelyikből, szerintem a megéri kategória) mert akkor regisztrált Holland Postával is ingyenes lett volna a rendelés értéke miatt, tudtad volna követni merre jár és az esetek többségében gyorsabb is (persze volt már az ellenkezőjére is példa).
[kép] -
kalozhun100
őstag
-
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2204 üzenetére
Van kékben is. Két hét, de ez nem jelenti azt hogy a tied is ide ér ennyi idő alatt. Rendelj mellé még SD kártyát vagy pendrive-ot és kérd regisztrált postával. Nekem a holland posták most jót futottak, a kínai elég lassú volt.
Nem tudom rendeltél-e már kintről, de előre szólok hogy ez nem a türelmetlenek sportja. -
tévelygő
aktív tag
válasz
kalozhun100 #2201 üzenetére
Ez nem jó!
Ilyent vettem én is és nem passzol a méret. Más az oldal arány, és a kapcsokkal nem lehet rögzíteni a tokba a készüléket! -
kalozhun100
őstag
Használ valaki ilyen vagy hasonló tokot? [link]
Illetve egy másik kérdés:
Van hogy nehezen érzékeli az érintés a kicsike. Ez mitől lehet? Azt vettem észre, hogy csak néha-néha csinálja ezt. Valamint erre a készülékre nem jön az 5.0-ás android?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Analóg fényképezés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest