Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
crissprivat #14358 üzenetére
A baj az SD kártya sebessége.
Nekem ugyanez volt a tapasztalatom, hiába volt Class 10-es az SD kártya. Meg lehet próbálkozni egy valóban gyors SD kártyával vagy egy valóban gyors USB3-as pendrive-ra költöztetni a storage mappát.
Én az utóbbit választottam. A fanart betöltés kb. 5-10-szeresére gyorsult. De vigyázz, mert USB3-as pendrive-ok között is hatalmas a különbség. Olyat válassz amelyikre megadják a konkrét sebesség értékeket. A többi csak parasztvakítás.Mindazonáltal a GUI gördülékenységén illetve annak hiányán azért érezni a Pi véges erejét. Egy AEON NOX skin elég döcögős. Érdemes kisebb erőforrás igényű skint választani. Nekem pl. az Eminence skin jött be. Egyszerű, mégis igényes kinézetű, jól áttekinthető, modern és gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest