- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djnice #13557 üzenetére
Köszönöm!
Bár sajnos most elakadt az egész kísérletezés: kiderült, hogy mégiscsak rossz a stick. Egyszer megjelent Windows alatt, akkor elkönyveltem, hogy jó -- azóta viszont süket és néma. Igen boldog vagyok miatta.
A tényleg működő RTL3228u tuner viszont OpenELEC alatt sem látszik. A jelek szerint ez végleg felejtős.
Ezeket a parancsokat hová/hogyan tudom beírni? Persze, tudom, hogy linuxos trivialitás, de nekem ez még nincs meg.
Nem értem még azt sem, hogy ha az SSH-ra jelszó van megadva, akkor a tvheadend felülete a 9981-es porton egyáltalán nem jelenik meg -- OpenELEC alatt. OSMC-n szépen bekéri a jelszót.
Köszönettel: MaCS
Szomorú, de már nettó időben is sok napot eltöltöttem azzal, hogy mindezt megértsem, és valahogy mégsem áll össze a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest