Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Flipper Zero
- AMD FX
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steyer9094
tag
Sziasztok,nemrég vettem egy Rpi2 modellt, nagyon sokat kerestem de sajnos nem találtam átfogó leírást transmission telepítéséről és használatáról OSMC,XBIAN,OPENELEC alatt!
Nagyon örülnék ha valaki tudna némi útmutatással szolgálni, jelenleg OSMC alatt sok terminál használat mellett eljutottam addig hogy működik. Viszont restart után arra panaszkodik hogy nem találja a az elérési utat adjam hozzá újból a fájlokat. Arra gyanakszom hogy előbb indul a daemon mint hogy felcsatolná a külső merevlemezt :-(Szóval segítsetek kiutat találni

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann