- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Remelem jo topikba irok, ha megsem akkor elnezest es kerlek iranyitsatok at a megfelelobe.
Szuksegem lenne meg nehany sata csatlakozora az alaplapon levokon kivul. A kovetkezo oldalon (nem reklamnak szanom) vezerlokartyak talaltam is nehanyat, amik voszont meglepoen olcsok. Eddig legalabbis ezekhez kepst csak kb dupla aron lattam hasonloakat.
(Eddig talakoztam BestConn(ect), Best Connectivity es Best Conention elnevezessel is, ezek csak elirasok vagy 3 kulon markarol beszelunk?)A kerdesem az lenne, hogy menyire megbizhatoak ezek a kartyak?
Eredetileg egy 2 sata csatlakozosra gondoltam, de a 4 csatlakozos is ugyanannyiba kerul (igaz utobbi sima PCI foglalatba kerul). Ha jol tudom a PCI/PCIe miatt a sebessege elmarad az alaplapi sata csatlakozotol, bar en a hazon levo, es nagyon ritkan hasznalt sata/esata csatlakozot ill. egy dvd irot kotnek ra, igy azzal nem lenne gond.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest