Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Remelem jo topikba irok, ha megsem akkor elnezest es kerlek iranyitsatok at a megfelelobe.
Szuksegem lenne meg nehany sata csatlakozora az alaplapon levokon kivul. A kovetkezo oldalon (nem reklamnak szanom) vezerlokartyak talaltam is nehanyat, amik voszont meglepoen olcsok. Eddig legalabbis ezekhez kepst csak kb dupla aron lattam hasonloakat.
(Eddig talakoztam BestConn(ect), Best Connectivity es Best Conention elnevezessel is, ezek csak elirasok vagy 3 kulon markarol beszelunk?)A kerdesem az lenne, hogy menyire megbizhatoak ezek a kartyak?
Eredetileg egy 2 sata csatlakozosra gondoltam, de a 4 csatlakozos is ugyanannyiba kerul (igaz utobbi sima PCI foglalatba kerul). Ha jol tudom a PCI/PCIe miatt a sebessege elmarad az alaplapi sata csatlakozotol, bar en a hazon levo, es nagyon ritkan hasznalt sata/esata csatlakozot ill. egy dvd irot kotnek ra, igy azzal nem lenne gond.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Entware topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest