Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tokman

csendes tag

Nemtudom mi baja raid menübe azt írta minden oké és bootolható felfrissítettem a biost leszedtem a 3.06os raid controllert az intel oldaláról beimportáltam.

RSTe_3.0.6.1093_F6-drivers.zip kicsomagolva beraktam a telepítő usbmre.
    Telepítőm legújabb legális minden frissítést tehát nem csak SP1et tartalmazó windows 7 all in one telepítő. (Sajna magyar) x64 ultimatet kiválasztottam és driversnél beadoltam ezt: mappa\RSTe_3.6.0.1093_F6-Drivers\RSTE_f6_iastorA_64\iaStorA.inf (ha jól emlékszek). Ez meg is jelent rendesen, ha pipa bevolt rakva.

Megpróbálkoztam az RSTe_f6_iaStorS_64 de ez elméletileg S azaz Sata.
    Illetve mappa\iaStorS.free.64bit.3.6.0.1086 ez tehát a zip gyökérkönyvtárában van, is próbálkoztam, de úgy se látta.
    Most szétszedtem a raidet (raid menuben ctrl+i) lehuztam az ssdket felrakom vinyóra a windowst majd onnan újraformázom őket MBR-re adjak szerinted nekik fájl rendszert pl NTFST?, de eddig is azon voltak úgy tudom, ha nem megy megpróbálom GPT-vel is azért kérdeztem GPT-t mert egyik arc azt írta neki úgy működött.

Őszintén fogalmam sincs mi a baj totál tanácstalan vagyok.

Elméletileg annyit kéne csinálnom hogy beállítom őket raid0ba azt simán megcsináltam meg beadolom az F6 driversből azt amit be is addoltam, de nem ment.

Új hozzászólás Aktív témák