Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- Szerviz topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Van egy "kis" problémám:
Alaplapi UEFI-t frissítettem és közben el is hagytam a szobát (ordibáltak a szomszédból, hogy kellenék). Mire visszajöttem, már be is volt bootolva a Windows.
Nyitottam volna az intézőből a meghajtómat, ami a tömbön volt (két lemez, egy tömb, egy partíció), erre kiírta a Windows, hogy előbb illene megformázni a lemezt
Jó, ekkor még semmi pánik, felismertem a problémát, hogy vélhetően konfogit resetelt az alaplap és RAID helyett IDE módban van a vezérlő.
Reboot, IDE módból RIAD-ba raktam, majd elképedtem, hogy a post screen alatt is kiírja a tömbre, hogy FAIL.Postoláskor kilistázza mindhárom lemezem: egy SSD és két egyforma HDD, a kötet még mindig megvan, de csak az egyik HDD jelenik meg úgy, mint member disc, a másik non-member disc.
A Windows-os program nem tud ellenőrzést csinálni a tömbön, mert azt mondja hiányzik az egyik lemez (ami ott látható üres lemezként).

Ilyenkor mit lehet még csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest