- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Van egy "kis" problémám:
Alaplapi UEFI-t frissítettem és közben el is hagytam a szobát (ordibáltak a szomszédból, hogy kellenék). Mire visszajöttem, már be is volt bootolva a Windows.
Nyitottam volna az intézőből a meghajtómat, ami a tömbön volt (két lemez, egy tömb, egy partíció), erre kiírta a Windows, hogy előbb illene megformázni a lemezt
Jó, ekkor még semmi pánik, felismertem a problémát, hogy vélhetően konfogit resetelt az alaplap és RAID helyett IDE módban van a vezérlő.
Reboot, IDE módból RIAD-ba raktam, majd elképedtem, hogy a post screen alatt is kiírja a tömbre, hogy FAIL.Postoláskor kilistázza mindhárom lemezem: egy SSD és két egyforma HDD, a kötet még mindig megvan, de csak az egyik HDD jelenik meg úgy, mint member disc, a másik non-member disc.
A Windows-os program nem tud ellenőrzést csinálni a tömbön, mert azt mondja hiányzik az egyik lemez (ami ott látható üres lemezként).

Ilyenkor mit lehet még csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest