Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA® driverek topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Van egy "kis" problémám:
Alaplapi UEFI-t frissítettem és közben el is hagytam a szobát (ordibáltak a szomszédból, hogy kellenék). Mire visszajöttem, már be is volt bootolva a Windows.
Nyitottam volna az intézőből a meghajtómat, ami a tömbön volt (két lemez, egy tömb, egy partíció), erre kiírta a Windows, hogy előbb illene megformázni a lemezt
Jó, ekkor még semmi pánik, felismertem a problémát, hogy vélhetően konfogit resetelt az alaplap és RAID helyett IDE módban van a vezérlő.
Reboot, IDE módból RIAD-ba raktam, majd elképedtem, hogy a post screen alatt is kiírja a tömbre, hogy FAIL.Postoláskor kilistázza mindhárom lemezem: egy SSD és két egyforma HDD, a kötet még mindig megvan, de csak az egyik HDD jelenik meg úgy, mint member disc, a másik non-member disc.
A Windows-os program nem tud ellenőrzést csinálni a tömbön, mert azt mondja hiányzik az egyik lemez (ami ott látható üres lemezként).

Ilyenkor mit lehet még csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest