- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen videókártyát?
- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
abszolút új vagyok a témában és szeretném a véleményetek kérni.
volna egy kissebb tereléskövető rendszerünk mysql-ben és az alá szeretnénk valami normálisabb gépet. nem kell komoly dologra számítani, nem akarunk sokszázezer vagy milliós szervert, csak egy erősebb asztali gépet, amibe viszont gondoltam hogy jót tenne ha raid-be lenne 2 vinyó mondjuk, ha ezzel el tudunk érni gyorsulást. kérdésem hogy milyen konstellációban lehetne ezt elképzelni ha ven egyáltalán értelme. kellene-e külön raid vezérlőkártya vagy ilyesmi, mert azt tudom hogy valamilyen alap szoftveres raid-et tud a windows, de nem szeretnénk ha a drága processzorteljesítményünket ellopná a mysql-től. de ha nem olyan megterhelő neki akkor tőlem lehet olyan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Arch Linux
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest