Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
abszolút új vagyok a témában és szeretném a véleményetek kérni.
volna egy kissebb tereléskövető rendszerünk mysql-ben és az alá szeretnénk valami normálisabb gépet. nem kell komoly dologra számítani, nem akarunk sokszázezer vagy milliós szervert, csak egy erősebb asztali gépet, amibe viszont gondoltam hogy jót tenne ha raid-be lenne 2 vinyó mondjuk, ha ezzel el tudunk érni gyorsulást. kérdésem hogy milyen konstellációban lehetne ezt elképzelni ha ven egyáltalán értelme. kellene-e külön raid vezérlőkártya vagy ilyesmi, mert azt tudom hogy valamilyen alap szoftveres raid-et tud a windows, de nem szeretnénk ha a drága processzorteljesítményünket ellopná a mysql-től. de ha nem olyan megterhelő neki akkor tőlem lehet olyan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Formula-1
- RAM topik
- Le Mans Ultimate
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest