Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heki02
tag
Közben,én is gondoltam erre. És az alaplaphoz kapot cdről felmásoltam a sata raid vezérlő driverét egy flopyra,amit az XP be is kért telepítésekor F6 billentyűvel. Ott fel is telepítette magának, a szokásos /ez a szoftver nem ment át a winfos logo tesztelésen,biztosan telepíti/ kérdései után.

A csuda a dologban az,hogy most már ott tartok hogy telepítéskor felismerte őket. Meg is őrültem. Telepítés a raid0 tömbre./nem tudom,hogy normális-e ,amit a telepítéskor így írt ki,hogy 144gb alatta pedig külön-külön 74gb és elnevezte őket G: és H: meghajtóknak. ami kicsit fura tekintve,hogy össze vannak kapcsolva Raid0-ban/
Gondoltam jó lesz így mert amikor kijelőltem az egyiket hogy arra telepítsen,akkor miután megformázta,megformázta a másikat is. Na mondom most már f@sza.
Erre miután feltelepítette magát,és elindult, mutatja az XP a két 74Gb-os Raptort külön-külön. Meg a samsungomat /200gb 2db partició 20gb és 166gb/.
Ráadásul a C:meghajtó a samsungom 20gb-os része /ami akkor szokot lenni amikor arról indul az XP/ d:166gb-os rész g: az egyik raptor amire újonnan települt,és arról is indult az XP h: pedig a másik raptor.
Na most akkor mi is van???
Akkor hogy kezelheti külön a két raptort ha össze vannak fűzve Raid0-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magyar szavak, amiket nem mindenki ismer
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Logitech Z906
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest