- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
friss tapasztalataim vannak: 2*320 gb sata raid0. araid 0 jelenti azt, hogy a 2 winyót 1-nek látja 8600 giga), és párhuzamosan használja, ezzel ér el gyorsulást. csak 2 egyforma méretűt érdemes párosítani, mert a nagyobbik winyót is max a kisebbik méretéig használja ki. nem vettem észre jelentős különbséget sem win boot-nál, sem a játék betöltésnél. a win telepítés után kb 100 gb adatot viszont kb a megszokott idő 2/3-a alatt felírta.
viszont, ha ilyenben gondolkozol, gagyi winyót ne vegyél, mert, ha az egyik betegeskedik, behal a teljes rendszer. (kvázi hatványozódik a hibalehetőség, mert egy file beolvasásához kell mindkét winyó működjön). én ezért vettem wd-t.
az alaplapod kell, hogy támogassa a raid-et. de jó előre olvass el minden telepítéshez szükséges leírást, mert én egy jó napig szívtam vele. és ha win-t raksz fel, akkor mindenképp integrált sp2-vel levő xp-vel próbálkozz.
de nem vagyok az egésztől elájulva...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Formula-1
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest