Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
üdv.
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől.
Különálló redundáns háttértárat szeretnék készíteni.
Mivel gépet gyakran cserélek és a ''háttértár'' mindig ugyanaz marad, arra gondoltam, hogy kellene nekem valami olyasmi ''kütyü'' aminek saját raid vezérlője van, tükrözött raid-et tudok vele készíteni, géptől független, és mondjuk usb 2,0-val kommunikál,
megbízható, nem túl drága, főz, mosogat ... (a két legutóbbi nem fontos
)
vipovernél láttam valami hasonlót, de nem vagyok valami túl nagy bizalommal a márkanév íránt. vagy ez csak előitélet?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)