Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
No, ha érdekel valakit, elmondom, mire jutottam a Windows-Linux-RAID együttéléssel.
Az alaplapi RAID-vezérlőt nem ismerte fel a 10.2-es openSUSE, illetve felismerte, csak particionálni nem lehetett így vele. Így hát szoftveres linuxos RAID-kötetet hoztam létre. Nem nagyon akaródzott kipróbálnom a dinamikus kötetté konvertálást, hogy megnézzem, kezeli-e a Linux azt is, mert már olyan jól beállítottam a rendszert.
Most találtam egy VirtuaRAID nevű programot, amivel szoftveres RAID-kötetek hozhatók létre Windows alatt. A második vinyón maradt még némi hely, csinálok rajta egy partíciót, aztán meglátjuk, működik-e a dolog.
(Arra azért kíváncsi lennék, hogy a swap-fájlt bepakolhatom-e egy ilyen szimulált RAID-tömbbe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest