- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Analóg fényképezés
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
No, ha érdekel valakit, elmondom, mire jutottam a Windows-Linux-RAID együttéléssel.
Az alaplapi RAID-vezérlőt nem ismerte fel a 10.2-es openSUSE, illetve felismerte, csak particionálni nem lehetett így vele. Így hát szoftveres linuxos RAID-kötetet hoztam létre. Nem nagyon akaródzott kipróbálnom a dinamikus kötetté konvertálást, hogy megnézzem, kezeli-e a Linux azt is, mert már olyan jól beállítottam a rendszert.
Most találtam egy VirtuaRAID nevű programot, amivel szoftveres RAID-kötetek hozhatók létre Windows alatt. A második vinyón maradt még némi hely, csinálok rajta egy partíciót, aztán meglátjuk, működik-e a dolog.
(Arra azért kíváncsi lennék, hogy a swap-fájlt bepakolhatom-e egy ilyen szimulált RAID-tömbbe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automobilista 2
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest