- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- OLED TV topic
- Billentyűzet gondom van
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Dell notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Ezt a tényt én is alá tudom támasztani!
Nekem volt/van szerencsém kipróbálni 2x80 Gb maxtor raid0 vs. 1x80 Gb maxtor winyók összehasonlítását. Az eredmény : ugyanabban a gépben nemrég telepítenem kellett a 2x80-as raid tömbre xp-t, és a sima 80-asra is. A sima 80-ason az xp csupán backup funkciót lát el, vagyis az egy szűz xp, csak egyetlen progi van rá feltelepítve.
A raid tömbre telepített xp-t használom naponta, sok telepített progi van rajta.
Már a telepítés is szembetűnően gyorsabb a rad0 esetén, kb időben 2/3-a a sima 80 -as winre való telepítésnek. Használat közben pedig a win betöltése még így is gyorsabb a raid tömbön, hogy egy rakás progit kell betölteni, mint a sima 80 -s winyón lévő szűz xp betöltési ideje. Ami még feltűnő, hogy ha meg akarok nyitni egy ablakot, nem gondolkodik, hanem rögtön bedobja, míg mindez kevésbé mondható el a sima winyó esetén.
Természetesen a raid tömbre telepített xp teljes egészében a raid tömbre került, a sima winyóra telepített xp pedig szintén teljes egészében a simára. A lapon a sima winyó ide portra van kötve (udma6 asszem), a raid esetén (64kb egységgel) pedig ata->sata átalakítóval mindkét winyó sata portra van kötve.
Természetesen a folyamatos másolás pedig egyszerűen szárnyakat kap az egy winyóhoz képest.
Összességében nekem nagyon bejön a raid0 a gépemen, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest