Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
''De neked gyorsabb a RAID0, mint egy HDD-vel? '' <= Igen !
Tele volt a t*köm, mikor a win úgy töltődött be mintha egy rozzant 486-os lenne alatta. Sok progit telepítek fel ami a betöltődést igen csak lefogta. Próbáltam én mindenféle csodaprogit meg voodoo-t,de egyik sem vált be. Mióta RAID 0-át használok igenis megtáltosodott,mert érezhetően gyorsabban tölt be.
És neeem a boot-ról beszélek a biostól a win-be lépésig. Hanem mikor belép a winbe és még mindig csak tölt és tölt és tölt és...... na ebből volt elegem. Nekem mondhatsz akármit engem meggyőzött, hogy a RAID 0 elfeledtette ezt velem ugyanazokkal a progikkal mint amiket korábban használtam.
És hogy ez mind csak illuzió lenne ? Kikapcsolódásképp Battlefield2-vel játszok a neten és ott az lép be hamarabb a pályára aki gyorsabban betöltött. (kivéve ha belépési idő-limit is van) A többiekre több 10 másodpercet is ráverhet. Persze a komolyabb konfigok (lásd 64 bites CPU 7900Gt + raptor combo) persze simán lenyomja a gépemet és akkor nem elsőként vagyok bent.
És olykor kérdezgetem az elsőket, hogy : ''te milyen konfigot használsz ?'' A válasz az szokott lenni, hogy raptor vagy RAID0. Előfordulnak mondjuk ''sima'' vincsisek is,de azok szerintem mindent ''low'' beállításban használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest