Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy TNT

    őstag

    válasz karib #1275 üzenetére

    ''De neked gyorsabb a RAID0, mint egy HDD-vel? '' <= Igen !

    Tele volt a t*köm, mikor a win úgy töltődött be mintha egy rozzant 486-os lenne alatta. Sok progit telepítek fel ami a betöltődést igen csak lefogta. Próbáltam én mindenféle csodaprogit meg voodoo-t,de egyik sem vált be. Mióta RAID 0-át használok igenis megtáltosodott,mert érezhetően gyorsabban tölt be.

    És neeem a boot-ról beszélek a biostól a win-be lépésig. Hanem mikor belép a winbe és még mindig csak tölt és tölt és tölt és...... na ebből volt elegem. Nekem mondhatsz akármit engem meggyőzött, hogy a RAID 0 elfeledtette ezt velem ugyanazokkal a progikkal mint amiket korábban használtam.

    És hogy ez mind csak illuzió lenne ? Kikapcsolódásképp Battlefield2-vel játszok a neten és ott az lép be hamarabb a pályára aki gyorsabban betöltött. (kivéve ha belépési idő-limit is van) A többiekre több 10 másodpercet is ráverhet. Persze a komolyabb konfigok (lásd 64 bites CPU 7900Gt + raptor combo) persze simán lenyomja a gépemet és akkor nem elsőként vagyok bent.
    És olykor kérdezgetem az elsőket, hogy : ''te milyen konfigot használsz ?'' A válasz az szokott lenni, hogy raptor vagy RAID0. Előfordulnak mondjuk ''sima'' vincsisek is,de azok szerintem mindent ''low'' beállításban használnak.

Új hozzászólás Aktív témák