Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ha tudnád a körülményeket akkor megértenéd! Jelentkeztem én Pestre, érettségiztem én emelt szinten 2x is az ELTE-re, de mind a 2x 1 ponttal csúsztam le.
Szerinted mennyire voltam ideges?? Fellebeztem, de semmi. Az meg nem pálya hogy csak oda jelentkezem, így kerültem Debrecenbe, ahova simán felvettek. Emiatt a kibaszott bolognai rendszer miatt szívok folyamatosan!!! Gondolhatod hogy nem szórakozásból járok 220km-re, utazva oda-vissza 3-3 órát és fizetni az albérletet mivel a koliba se vettek fel! Tehát minden faxán összejött! Pedig nem vagyok egy hülyegyerek, de az elte el van szállva magától, ezért voltak magasak a ponthatárok. 18 évet töltöttem otthon, szerinted milyen volt elszakadni a családtól, a barátoktól és a barátnőmtől??
De ez van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Horgász topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szerinted mennyire voltam ideges?? Fellebeztem, de semmi. Az meg nem pálya hogy csak oda jelentkezem, így kerültem Debrecenbe, ahova simán felvettek. Emiatt a kibaszott bolognai rendszer miatt szívok folyamatosan!!! Gondolhatod hogy nem szórakozásból járok 220km-re, utazva oda-vissza 3-3 órát és fizetni az albérletet mivel a koliba se vettek fel! Tehát minden faxán összejött! Pedig nem vagyok egy hülyegyerek, de az elte el van szállva magától, ezért voltak magasak a ponthatárok. 18 évet töltöttem otthon, szerinted milyen volt elszakadni a családtól, a barátoktól és a barátnőmtől??
De ez van.