Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Na lejött nekem is. Szerencsére nemlett igazam és viszonylag elég gyorsan lejött a patch, ezt a részét jól megoldották.

Viszont! Irányítást teljesen átírták, már megint, ráadásul minden mód másikat kapott
. Előző patchnél hangot adtam azon véleményemnek, hogy egy olyan jatékban ahol gyakorolni kell, sokat számít a skill, fél évente átírni az irányítást nem jó ötlet. De úgylátszik nemfigyelt fel rám senkise. Maga a szoba úgy ahogy van szar. Legalább 10 mp mire betölt. Semmi informatív dolgot nem lehet benne jól látni, ugyan van sok, de nem lehet látni... Akármi történik a pályán azt bekell pofáznia, ÉNIS ÉSZREVESZE TUDOM VENNI HA MEGELŐZTEM VKIT! könyörgöm. Ha vki nekiáll írni vmit akkor a fél pályát nemlátom mer bevillan a cset, pedig 22"-os wide monitoron 1680x1050-es felbontásban lenne neki hely vhol a sarokban... Még nem mélyedtem el az optionsban, lehethogy lehet ezeket állítani, abban az esetben visszaszívom
. Most egyelőre elég volt ennyi, inkább nézek vmi vidámat aztán majd mégegyszer nekifutok később. De egyelőre törlésre van ítélve...szerk.: Ja kifelejtettem, hogy fakóak lettek a színek, Stallion úgy néz ki mintha teszkó gazdaságos festékkel lenne fújva, panny felnije szintén. Biztos van több is, de elsőre csak ezek tűntek fel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Előző patchnél hangot adtam azon véleményemnek, hogy egy olyan jatékban ahol gyakorolni kell, sokat számít a skill, fél évente átírni az irányítást nem jó ötlet. De úgylátszik nemfigyelt fel rám senkise. Maga a szoba úgy ahogy van szar. Legalább 10 mp mire betölt. Semmi informatív dolgot nem lehet benne jól látni, ugyan van sok, de nem lehet látni... Akármi történik a pályán azt bekell pofáznia, ÉNIS ÉSZREVESZE TUDOM VENNI HA MEGELŐZTEM VKIT! könyörgöm. Ha vki nekiáll írni vmit akkor a fél pályát nemlátom mer bevillan a cset, pedig 22"-os wide monitoron 1680x1050-es felbontásban lenne neki hely vhol a sarokban... Még nem mélyedtem el az optionsban, lehethogy lehet ezeket állítani, abban az esetben visszaszívom