Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma
    aktív tag

Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot... Szerintem a fű miatt csak azért lett jobb időd, mert levágtad, az sokat számít, mert nagyobb kezdősebességgel indítod a kört, és hamarabb fejezed be. Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni. Bárki kipróbálhatja, hogy ha a kanyarban hirtelen mozdulatokat tesz, akkor több MPHt is esik a sebesség, ami nem elhanyagolható. Ellenben ha finom kormánymozdulattal, "lágy íven" teszi be a kocsit, akkor minimális sebességvesztéssel át lehet menni a kanyarokon, és ez több tizedet is számíthat.

Ha jól emlékszem a füvön kevésbé gyorsul a kocsid, így kevesebb picit lendülettel kezded meg az új kört.
    Ürestankkal sose tudtam 58,4-58,0-nál jobbat menni egyedül és nem tudom, hogy az a kicsi levágás jelent-e majd egy másodpercet. csak az utóbbi napokban kezdett el jó időket produkálni a kocsi.

szerk. Ez volt a 3000. bejegyzés ide. :D

szerk2.: Aki volt TA eventet (quali/final) az tapasztalt bárkinél is speedbugot? mert nem emlékszem ilyenesetre, és akkor pont nem lehetet füvet használni...

Új hozzászólás Aktív témák