- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
"1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést..."hát azért több problémát nem okoz mint ami most van mert jelenleg az esetek 90% ban a vétlen kap büntit, a javaslatomal pedig ez az arány lemenne moindjuk 30% -ra, és ha úgynézed hogy kombinálva van a ban listes dologal akkor igen hamar eltünnének a majmok mert aki meg kívülről vagy hátulról lök azt ban listre rakod.
"2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne."
Nagyon sokat kell még fejlődnie ennek a játéknak hogy komoly versenyeket lehessen menni, pl az extreme driftes eventen az event startjáig én tartottam a WR-t a Starter Car-ok között, majd a versenyen fennakadtam egy kidöntött vilanyoszlopon ami nem fordult elő még 1x sem velem elötte azon a palyan. Ez a játék még hosszu ideig egy nagyon jó szórakozást nyújtó arcade autós játék lesz de semmiképp nem komoly.
Igazából a megoldás az lenne hogy lehessen rendessen pénzt keresni a TA-n kívül is és akkor tényleg nem érdekel hogy menyi barom van TA-n. Vagy Zero Tolerance azaz 2 autó érintkzése esetén mind2 fél alapbol penality, igaz igy a vétlen is rábaszik viszont igy a bénák hamar megunják mert látják hogy állandoan penalitit kapnak és eltünnek igy megmaradnak a normalisan menni tudó emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged