Hirdetés
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Tegnap volt olyan 6 egymásutáni futamom, hogy mindegyik futamban az első 3 kör valamelyikében (ált. rajtnál) mindig kipörgettek és jelentősen lemaradtam (általában még penaltyt is kaptam mellé) Nagyon felidegesített, mert volt egy-két eset, ami egyértelműen a mások óriási hülyesége miatt alakult ki.
Pl.: ketten mentünk a kanyarban egymás mellett... de valaki köztünk akart elmenni... természetesen nem fért el a 3 kocsi egymásmellett, kipörgetett és a fél mezőny eltalálta a pörgő-forgó kocsim... dupla penaltyt kaptam (ez is egy érdekes bug) ... mert valaki nem tudott várni picit...
Inkább töröljék el az "agresszív vezetés" büntit... Nem emlékszem olyan esetre, hogy valaha jogosan kaptam volna ilyen büntetést, pedig napi 3-4-t sajnos kapok.
-
Dr. Romano
veterán
"Ez van, a nagy patch előtt TA-ban a többi versenyző hozzád viszonyított távolságát írta ki méterben."
De attól még akkor is MPH-val írta a sebességet

dokar
Egyébként tök mindegy hogy km/ó vagy m/ó van kiírva, információ tartalma lényegében nincs a játékban (max a különbség hogy mennyivel mész te és egy másik, de ezt m/ó-ban is meg lehet adni
)Az idő itt a legfontosabb infó (főleg a TA-ban, amióta sajna megszűnt a távolságmérő
)
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy ruhás topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)