Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Mi a pékért adnak ennyi XP bonuszt??? Szerencsétlenek ott lesznek h elérik az A szintet és még csak a kezdő autójuk van meg, mert RP-t aztán baxottul nem kapnak hozzáá.
Ma esti TA katasztrófa volt! 1edül az első futam volt úgy ahogy normális, repültem pörögtem nyertem. De a többin...kb 20 mázsás penaltyval mentem végig... körönként több mint 1 mp-t kaptam mindenkitől. Még az első tankolás előtt vagyunk de már a kezdeti nagyon nehézség után. Tök egyedül jön és megy el mellettem Pilgrim aztán meg Limit 60 is, és semmi, szélárnyékból is kiestem.... Aztán volt olyan is hogy a szélárnyék megszűnt létezni, kivételesen msot nem a szokásos, hogy 2en mennek előtted te meg 2 szélárnyék helyett 1et sem kapsz, hanem egyszerúen nem volt! megyek a tag mögött és semmi... próbáltam jobbra balra cikázni hogy hátha visszajön...semmi. Ekkora a tag már rég lelépett a hatótávolságból és többet se láttam. Valami hülye szerelőm a mecs elején behúzhatta a kézifékem...
Most versenyeztem először a Corollámmal...az is 1 katasztrófa volt, talán grip R+al lehet kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest