Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rageous
csendes tag
válasz
msgt.fubar #1190 üzenetére
Majd a hivatalos honlapon közlik hogy mikor lesznek kiadva
-
Rageous
csendes tag
válasz
#70869248 #1193 üzenetére
Ehez csak annyit fűznék hozzá hogy:
MINDEN netes játékban megvannak ezek a parasztok. Az egyetlen hathatós védelem ellenük a jelszavas szobák használata, az ilyen összeszokott társaságok számára, mint amilyenek ti vagytok. Csináljatok saját kis közösséget, "állandó" szobákkal, amiknek pl havonta változtatjátok a jelszavát. Lehet saját bajnokságot is hírdetni, és az vehet részt benne, aki nektek is megfelel (pl tesztvezetés).
Hozzatok létre klánokat, ennek talán a játékban is hamarosan meglesz a lehetősége. Vagytok elegen ahoz hogy egymás ellen versenyezzetek, az ilyen nagpofájúak kizárásával.
Ha valaki sokat ütközik, és egyértelműen direkt csinálja, azt nyugodtan kickeljétek a szobából.
-
Rageous
csendes tag
válasz
msgt.fubar #1190 üzenetére
a Draco HEMI egy HOT ROD
-
Sam8888
tag
És tegnap összefutottam hossel18 nevű "barátunkkal":
[Screenshot] -
törölt tag
válasz
Sam8888 #1187 üzenetére
tuti kiszavazzák
Meg itt a karambol okozója szerep nincs letisztázva. Simán kitapasztalják egyes játékosok hogy hogyan kell úgy kilökni, hogy a másik (eredetileg elszenvedő) fél legyen a hibás....aztán még ki is szavazza neki a kickban-tsztem zárt szobák, illetve összejáró közösség a müködöképes megoldás, ha pedig vki lazázik magányos farkasként, akkor annak benne van.
-
Sam8888
tag
Sztem van egy jó megoldás a TA-ban való lökdösődés büntetésére. Ha valaki karambolozik, akkor felajánlja azok nevét a gép egy gyors szavazáson verseny közben, akik karamboloztak. És így a hibás playára lehetne szavazni, és így az kapná a büntetést, aki megérdemli
Egyszerűbb változat: ha csak megkérdezi a játékosokat, hogy büntessék-e az illetőt, avagy ne. (Olyasmit képzeltem el, mint az LFS-ben a votekick esetén ami történik.)Sztem jó ötlet. Vélemény?
-
Rageous
csendes tag
Használjátok a Friend rendszert?
-
csige791
tag
Spada Forte
Drako Hemi
Morello S Type 2007
Panama GT Ray
Thunder Alley Pro
Thunder Alley IntimidatorEzek az autók készülnek a játékhoz (forrás: PT hivatalos oldal)
Ha beirod bármelyiket googléba ez az [oldal] jön ki mindig, viszont itt nem találom őket, igaz kb 2percig probalkoztam.
Ha valakinek van idej és talal képet szóljon. elvileg ezek Street legal autók lehetnek.
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #1179 üzenetére
de figy: rajt után volt mindez az első kiállás elött, végig néztem a térképen és nem ért utol senkit, mindenki ugyananyi benzin mivel rajt utan volt , akkor hogy???
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Pjotor1986 #1180 üzenetére
Rendben, mindjárt bent leszel a listában és gyere az esti TA-ra
-
Pjotor1986
tag
(HUN)Pj0tr vagyok többet érdeklődtek utánam
Tegyetek be listába is pls, este itthon leszek beszállok jo kis TAbaBár sokat sokat ne várjatok, üres tankal se megyek 58 alá
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #1177 üzenetére
SpeedR tudja, de aztmondja hogy semmi balance, és első helyen ment tehát no szélárnyék.
-
csige791
tag
volna egy igen fontos kérdésem: Hogy mennek egyesek 0:57:0.... -át szélárnyék nélkül TA-n? nekem 58 elej-57.vége szokott kijönni üres tankal. valami balance vagy mi?
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1171 üzenetére
egy katlanos sorozat Talladega mintára, a játékmódok váltásánál megtalálod. Egyforma autókkal megy mindenki (RC) körbe-körbe és körbe.
Mivel sok a tiszta szakasz, ezért egy 30körös futás igen jól fizet. -
Dirtyz
őstag
válasz
dragonfx #1171 üzenetére
Thunder Alley, versenymód...
Kellene egy kicsit olvasgatnod is, nem gondolod? :kötelező olvasmány dragonfx-nek -
dragonfx
veterán
válasz
#70869248 #1166 üzenetére
Mi az a TA?
Manitou>>velem is gurultál már...
nekem is alakul az S3 asom, lassan a k660 és a lion sem elsz elelnfél cska ha jó driverrel van mögötte...
Most jöttem rá a misces dolgokatverseny előtt kell rátenni a backpackkal...
...3mp/h-val nőtt a max. sebbem ugyanott....10db/ár a cosmagszerintem aki sokat b-roadozik mint annak megéri....
azta villámos kék nem tom mit akarom kipróbálni..csak 3400 RP
mr2, rx7 kéne
-
Manitou
veterán
Nekem is tetszik a game. Meglepő módon Manitou-HU néven futok
Találkoztam már pár ph-sal is. Eddig szinte csak road pályákon mentem.
-
ABnormal
őstag
10-es csomagok vannak az okosságokból,tehát 10versenyen tudod használni,és van olyan amit nem tudsz egyszerre mert ugyanazt tuningolja csak eltérő mértékben,ami mindenkinek javasolt: gyorsjavítás,fék,tapadás,motorteljesítmény esetleg nitro...szvsz...
drromano:ugybizony...
-
Dr. Romano
veterán
-
csige791
tag
válasz
CPT.Pirk #1160 üzenetére
Én ahogy raktam rá az upgradeket ugy kellet folyamatossan balance-olni egyre hátrébb, de ezt neked kell érezni, ha riszálja a seggét akkor rakj-rá valami hátsó balancott, ha akkor is riszálja akkor meg még többet, de ha meg átesel a ló túloldalára akkor meg az orrát fogja tolni.
-
dragonfx
veterán
most komolyna hogy lehet ebbe a gémbe uj autot venni mert nekem nagyon nem akar összejönni a zseton rá amiket itt írtok 50-60e egyenlőre álom nekem.....a b-road 7 körét ti emnnyit kaptok?
...én eddig max. 1700at....2.ként 8an voltunk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kawanahoz kellene egy kis help. Egész jó kis kocsi, tetszik a viselkedése, de kicsit azért kellene variálni rajta.
Eddig van motor1, ecu1, gumi1, ballance R+ (tapasztás hátsó kerekekre) Ezek után mit érdemes? Most 2-es gumiban gondolokodok. Van még 1 ballansz, asszem felfüggsztés v. mi, azt hova érdemes, aztis teljessen hátra, vagy csak hátra?
Jah és HD2600 karival semmilyen módon nem vagyok képes élsimítást bekapcsolni, nagy monitoron emiatt néha nem látom merre folytatódik az út. nincs erre valami megoldás? (friss catalyst, driverből sem állítja a játék élsimítását)
-
Dirtyz
őstag
Bénázok; backpack-ba csak egy cuccot enged rakni, ha be akarom tenni a következő motyót, kiveszi az előzőt, valaki segítsen, hogyan kell csinálni...
-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano #1149 üzenetére
Nem tetszett a varnyú, olyan egyenes volt a hátulja, de ez sem tetszik, van rajta fehércsík.
Speed(R): -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #1154 üzenetére
Nem olyan vészes mértékben, csak ~65kt szedtem össze
El is b@sztam rögtön upgradeekre, maradt összvissz 30km..
Kéne venni vmi jó járgányt, Lion holnap már fullos lesz. Sok lóvé is kéne.. -
Speed®
titán
Kösz mindenkinek az estét
Annak aki elhiszi, hogy ~56.25öt megyek egyedül, meg annak is aki nem
Szerzek egy kormányt/analóg padet és lemegyek 55re, oszt lesz hajtépés
Nyomjátok ha még bírjátok
_szevasztokDr. Romano biztos azért mert a régi már égő volt
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi #1146 üzenetére
Gond egy szálse nemsokára felkerülsz te is
(csináltam egy tárhelyet végre ahonnan akármikor frissíthetem a listát így végre már nem kell állandóan a modikat nyaggassam miatta)
Jah és jó az új "arcod"
(miért cserélted le?)
BiG G3ry
Ígérem holnapra már az új neved fog ott szerepelni
(sajna ma még a modik frissítését várom a tábla kapcsán, de holnaptól már az én kezemben lesz
)
-
msgt.fubar
senior tag
Jók voltak a ma esti meccsek, köszi srácok.
Dr. Romano, plz updateld a nickemet! Aláírásomban van az új. Köszi.
-
lamadou
senior tag
Úgy tűnik mostanában sikerül belépnem, nem sokára kipróbálom magam TA-ban, miután sikerült felküzdenem magam E-III-ra
nickem egyelőre dechuman
-
djtoomi
addikt
Az én nickem djtoomi(csak az egyszerűsség kedvéért...), még nem késő lecserélni a táblázatban mielőtt beírjátok.
-
buvez
tag
Hello!
A nick nevem buvez80 jelenleg, de lehet még változik.
Egyébként nekem baromira tetszik a játék, csak TA-ban nagyon béna vagyok
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1115 üzenetére
Hát jah... sajna el
Pedig mennyire várom minden évben
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #1140 üzenetére
Szia!
Suli. -
Agostino
addikt
Nekem meg most játszotta el immáron másodszor. Persze véletlenül sem akkor fagy le amikor amugy is szarráaláz mindenki, nem, akkor amikor éppen vezetek. Szabálytalan művelet. Annyi változott hogy felraktam a Deathadder driverét, de ha emiatt szarakodik nekem, akkor részemről ennyi volt a PT, legközelebb akkor veszem elő ha új egeret veszek. Driver gebasz nem lehet, eddig nem szívozott velem.
PazsitZ - kell venni ilyen nickname changer vagy milyen karit a shopban 1600 vagy mennyi rp-be fáj
-
PazsitZ
addikt
Biztos én vagyok a béna, hogy nem találtam meg, de hol tudom megváltoztatni a nicknevet?
Fent rákattintva a névrészre behoz egy ablakot ott viszont nem lehet átírni
Beraknám a [PH] -t a nevemhez.Agostino: Köszönöm! Esküszöm sosem jöttem volna rá
.
Na megyek is...
-
Dirtyz
őstag
Ma engem is kivágtak néhány szobából, pedig nem (ph)-s a nickem és nincs harpoonom, csak Wizz-em
Ma egy szlovák gyerek nagyon lealázott, ugyanolyan szintű Wizz-el, mint az enyém 5mp-el jobb időket ment england-on. 2:03 volt a legjobbja, az aszfaltos részen úgy ment el, hogy csak na...
-
törölt tag
Sajna én ma este sem tudok jönni, haverom hazavágta a gépét, mehetek megcsinálni neki
ha leszek akkor max csak késő éjszaka! jó versenyzést nektek!
-
smisa
őstag
vazzeg egy szobába megkérdezetme a bent lévő srácoktol hogy lezs e ph-s verseny erre kirugtak
-
smisa
őstag
Lesz most verseny ?
-
Agostino
addikt
És már megint szívok... visszaszámlálás de még be tudnám hozni harmadik helyre a kocsim, erre ott az út közepén egy útszéli kicsi műanyag bólya, amin miután áttéptem, ofkorsz felborul az autóm... big grat annak aki ezt a bámulatosan reális effektet belerakta. Következő örömködés tárgya: madzsar szoba, éppen berakom az autót kanyarban ezzel feljőve első helyre: jajj szabálytalan művelet, bocsi. Alig vagyok ideges, hogy rohadna meg... most remélem buktam még 10 pontot
-
Speed®
titán
Vazzze, 19 fős TA..13nél szétlagzotta magát, mi lesz itt???
-
dragonfx
veterán
Na alakul ez az S3 többet nyeregetek mosmá.....
A netes nevem Scream007 javítsa majd valaki az első hsz.t. -
Plutor
aktív tag
válasz
msgt.fubar #1117 üzenetére
sztem is az f2-s nézet a legjobb
ma találkoztam Marlboroval,tényleg paraszt
valamint Bage[HUN] nevü illetővel,aki még bunkobb.
2x kaptam miatta áthajtásos büntit -
törölt tag
válasz
Én nem használom a visszapillantót, mert egyrészt egy 10-est lezuhan az fps ha bekapcsolom
másrészt meg a nyílra sokkal jobban tudok hagyatkozni, ez a visszapill nem olyan mint az élő...
Egyébként én sajnálom hogy nincsen lökhárítókamera-nézet, én azt szeretem a legjobban ha nem látom a kocsit, csak az utat...
-
4d
aktív tag
válasz
Igen, belsőből sztem is a legjobb. Viszont ami zavaró h belülről nem érzem h mikor válik irányíthatatlanná.
-
msgt.fubar
senior tag
Szerintem a második belső nézet (F2, tehát a motorházon) a legjobb. Nagy a látótered, így lehet legjobban érezni a pályát. A hátulról közeledőket pedig a piros nyíllal illetve a Tab gyakori nyomogatásával lehet sakkban tartani, igény szerint a visszapillantó tükör is jó lehet erre, bár én nem szeretem.
-
msgt.fubar
senior tag
Elmarad az idei Dakar
-
ABnormal
őstag
-
ABnormal
őstag
mud-ra valaki/k? üres hátizsákkal,a legalacsonyabb szintű versenyző kocsijára lebutitított kocsikkal,na?
-
LACyCA
csendes tag
Segítsetek légyszi!!!! Beszart a monitorom és a kérdés,hogy 16:9,vagy 4:3.ast vegyek????
Mi a javaslat??
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest