- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #197 üzenetére
mar igy is tul gyors vagy
-
Én is lion választottam a elején, de kipróbáltam milyen teljesen feltuningolva és inkább az audi utánzat mellett döntöttem.
-
Dr. Romano
veterán
Adiii néven ki van bent?
-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
Kis tuning után nagyon fasza a Lion FF!
Szépen lehet csúsztani és egyben kormányozni.
-
Dr. Romano
veterán
Hehe, engem is, mivel elég sűrűn használom azért mert egyfajta alapszintű kommunikációt enged a játékosok között verseny közben másrészt pedig egyeseket ez tényleg zavar, engem viszont nem, így ezt ki is használom 1000-el!
Egyébként nem tudom hogy be lehet e állítani hogy ne látszódjon...
-
Dirtyz
őstag
Be lehet úgy állítani a chatablakot, hogy verseny közben ne ugráljon fel?
Legközelebb el fogom törni annak a k@csögnek a kezét amelyik verseny közben üzeneteket irogat-küldözget -
mazda626
addikt
Oké, én ráérek egész délután. Nektek mikor jó? 30 köröset?
-
Dr. Romano
veterán
Ha bárki találkozik ezzel a f...szo...po kis kötsöggel:
az azonnal rúgja ki.Egy jó kis 8 playeres 30 körös thunderemet cseszte szét és nem csak nekem, hanem a többiekét is.
Egész végig nem csinált mást mint azzal szórakozott, hogy keresztbe állt az úton és megpróbált nekimenni a versenyzőknek.
Bocsi, de eléggé felhúznak az ilyenek.
Ja és még a játék is az ilyen hülye barmokat támogatja, mert elém áll én meg belemegyek 170-el (mivel elkerülni nem mindig tudtam), és még én kapok penaltyt... loooolTehát kerüljétek, vagy ha tehetitek rúgjátok ki.
-
mazda626
addikt
CfosSpeed nevű progit tegyétek fel. Jó ideje használom, nagyon fain kis program, al ényege, hogy optimalizálja a kapcsolatodat, így torrent mellett is lehet játszani. Szépen lenyomja a pinget is!
-
ABnormal
őstag
ki a gabi5 aki barátnak jelölt?
-
Krissz22
senior tag
Lassan jelölgetek pár embert akinek a nick-jét kiszűrtem a topicból
Sajnos nekem nem lesz túl sok időm játszani, amúgy tényleg jó móka...
-
válasz
Krissz22 #177 üzenetére
Sajnos az európai cégek nem hisznek az ilyen micro donate-es dolgokban (lsd: ingyenes játék,de valós pénzért előnyhöz juthatsz a többiekkel szemben,esetleg gyorsabb játékmenet,stb) jó példa erre a Guild Wars,ami ugye havidíj mentes, viszont az alapjáték 7k körül van, a többi kieg meg szintén. Ezért a legtöbb ilyen játékot tőlünk keletre adják ki, illetve néhányat amerikában. Ott bevállalják és legtöbbször be is jön a dolog. Euban csak a fix havidíj és punktum..
-
Krissz22
senior tag
válasz
Dr. Romano #174 üzenetére
Krissz néven vagyok....
Új autók között már van RX-7 -es. Igen jól néz ki, csak még nem tudom megvenni...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Krissz22 #173 üzenetére
A phoebus szereveren, mivel csak az az egy működik
Olvass vissza és nézd meg ki milyen néven van fent és nyugodtan jelölj be minket a játékban ismerősnek. Így majd látni fogod hogy van e bent valaki és hol.
Te milyen néven vagy a játékban?
A hanghoz még annyit, hogy nem is lehetne élethű, mivel én még soha nem hallottam igazából Myato Wizz, vagy Hexan GT motorhangokat
-
Krissz22
senior tag
Ma kipróbáltam a játékot, mert eddig nem volt rá időm. Tényleg jó.
A hang az nem túl élethű, de a grafika az nem vészes.
Valahányszor próbáltam, a 6 vagy 8 server közűl 1 server a szabad. Magyarokat hol lehet találni?
-
válasz
UnConnecteD #170 üzenetére
Reméljük akkor az még jópár nap múlva lesz. Bár a Cs jogsi már egy kicsit nehéznek tűnik
-
Dirtyz
őstag
Tetszik ez a Thunder Alley, Ti mennyit mentetek a buggy szerű kocsival rajta, nekem a legjobbam edzésen 59,7 körül volt
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #165 üzenetére
meg most is
-
ABnormal
őstag
dupláz még a szerver?
-
Dread
tag
leszedtem, épp rakom fel csak elötte letölti a firssitéseket de 33%nál nem akar tovább menni, várok még vele azért de már vagy 10 perce itt tart. ez gáz?
-
Dr. Romano
veterán
A PT Achievements Event-ben kapsz pár feladatot és a megoldását kell elküldeni (pl. legyél pro módban az xy pályán 3. 5 ember ellen, stb... ezt lefotózod, belinkeled és nyersz
).
Nem tudom pontosan hogy műxik, ilyenben még nem vettem rész, de ha meg akarod próbálni, akkor itt a mai feladat.
-
Nem fogod megbánni szerintem
Egyébként a mai event mit takar?
"
• PT Achievements Event (Easy) Start Date - See Forum Post in General Announcements for details
See Forum Post for details – Begins Monday (12/03 @ 12am PST/8am GMT/7pm EADT)
Must post screenshots by Tues. 12/04 7pm PST | 3am 12/05 GMT | 2pm 12/05 AEDT." -
Dread
tag
sziasztok!
most töltöm a gémet, kiváncsi vagyok! -
Waaah...Amoeba nevű pálya (muds) 4xx4es borulós szörnyetegekkel Pro módban isteni
annyit már régen röhögtünk TSen,mint amenyit az alapp a pár kör alatt...
-
Plutor
aktív tag
nekem most olyan problémám van,hogy a verseny közben(csak a thundernél)
nincs hang.menüben más versenynél van.
mi lehet a bibi? -
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #150 üzenetére
Én is Wizz-el megyek, arra a nagy batárra meg vettem egy gumit, vissza lehet valahogy "vinni" a bótba?
-
Dirtyz
őstag
kidobott a szerver
132#-re valaki? Érdemes alapkocsit tuningolni, vagy gyűjtsek jobbra?
-
Bocsánat srácok,hogy csak úgy eltűntem,de asszony hívott, hogy itt van a ház előtt,és engedjem be, mert beszélni (serinem balhézni,de mind1) akar... Még 1x elnézést mindenkitől.
-
Dr. Romano
veterán
Ez van, ha nem elég az első hely
-
Plutor
aktív tag
az a baj,hogy néha "nem látnak" vagy mi
ma is huztuk egymást 1 sráccal 30 körös thunderen 4-5. hely
két körig minden ok jöttünk fel az elsőkre,amikor egyszerüen rámhuz.
igy visszaestünk,majd megint rendesen huztuk egymást.
lehet egyébként lag is. -
4d
aktív tag
válasz
Dr. Romano #143 üzenetére
Tényleg nem kötözködésképpen de én pl nem használom a cset gombokat. Szerintem amúgy is tökre zavaró. A kötél idegeket pedig úgy értem, h ha kilöknek azt télleg nehéz benyelni..
-
Dr. Romano
veterán
Ezzel egyetértek, de azért észre lehet venni ha valakit direkt vagy véletlenül lök ki (pl. ha nem nyom egy "sorry-t" akkor az már gyanus ).
A másik meg annyira nem igazán kellenek ehhez kötél idegek, max az elején a jó elhelyezketéshez, de aztán legközelebb csak a boxkiállásnál kell figyelni megint
Amihez kötél idegek kellenek azok a 7 körös England pályák pro módban!
(persze ez csak saját vélemény)
-
4d
aktív tag
állj állj állj emberek!! Tisztázzunk valamit. A thunder pont az a pálya ahol a legnehezebb elkerülni az ütközéseket! főleg nem 170 mph-nál. Ha nem akarsz nekimenni valakinek akkor is összejön időnként. Nem kell egyből azt hinni h mindenkit a rosszindulat vezérel. Igen, ehhez a körhöz valóban kötél idegek kellenek időnként ezt aláírom. písz.
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #139 üzenetére
ezzel mélységesen egyetértek,tiszta játékok legyenek,ne ilyen kilökdösős hülyeségek,igaz így is előfordulhat véletlenül egy-egy kilökés még a legjobbakkal is
de legyen pH-s szabály: ha valakit kilöksz véletlenül akkor megvárod,hogy eléd visszajöjjön...
-
Dr. Romano
veterán
Sajna a Thunder Alleyben elég sokan gondolkodnak...km... érdekesen
pl.:
30 körös verseny vége felé első vagyok és egy utolsó lekörözött gondolja magát és nekem jön, miközben próbálnék elhúzni mellette, persze az első hely ugrott, és még sorohatnám tehát mindenki figyeljen a másikra versenyzés közben (főleg mi PH-s tagok egymásra!).
-
Plutor
aktív tag
válasz
UnConnecteD #137 üzenetére
sztem meg engem löktek ki.
ráadásul 2x be kellett mennem a boxba,mert elsöre nem törölte az áthajtásos büntit. -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #130 üzenetére
Tudom hogy qrva nehéz ez a rész, de egyszer csak összejön... Addig ne kezd el, élesben amíg legalább előtte 2-szer 3-szor zsinórban végig nem mentél a gyakorláson sikerrel.
Nekem így sikerült, mondom az 5. után (itt jó kis pénzt elvertem erre
)
-
Plutor
aktív tag
Hali!
Én is elég sokat tolom a játékot
Plutorhun néven.
most találtam egy magyar szobát Ph-sok ide,de jelszavas. -
Magyrok,Ph!sok szobához mi a jelszó?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #99 üzenetére
3nal jarok, es meg nincs meg
-
ABnormal
őstag
egyik alley-ben kaptam 5.5K-t másikban 7.2K-t...jo ez a duplázás...
-
Az elsőnek kapott autót az érdemes tunningolni,vagy gyűjtsön az ember valami jobbra?
-
Nekem sajna, (mivel azt sem mondták,hogy az account név=nicknévvel) igy "cactuska" (nem röhög,CactuS foglalt volt, ilyenkor mindig becézem
) Most valahol E kategoriában járok. Sajna a kormányt lusta voltam belőni, így csak silver lett az Es jogsim, viszont az így kapott terepjáróval hatalmasakat lehet borulni,illetve 2 kerekezni
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #122 üzenetére
Az F-V-el nem hiszem, hogy van ott keresnivalóm..
-
Dr. Romano
veterán
Azonnal mindenki a Thuder Alleybe!!!!
Én most nyomtam egy 30 körös futamot 11 ember ellen és 4. lettem. Ennyit kaptam a végén!
-
Dashes
őstag
Mivel játszotok?( bill, kormány)
Realitás milyen ? LFS, NFS, CRC, GTR2 ?A frissítéshez csak gratulálni tudok...
(lassan 2 órája megy)
-
bazso29
aktív tag
Augusztusban játszottam a játékkal utoljára, azóta sokat változtattak rajta. Sajnos a beállításaim elvesztek, pedig már volt egy komoly Corus-om a legtöbb alkatrészből upgrade 2-vel, a héten kezdtem újra. A nick-em: Opelos. Aki akar felvehet barátnak.
-
mazda626
addikt
Kezdünk sokasodni, mit szólnátok egy szépen megfogalmazott 1. hsz-hez?
Benne lennének a Nickek, és általános tudnivalók.Dr.Romano: Te az autódon miket fejlesztettél? 120MPH van kííva, de mégis nagyon jól gyorsulsz és kanyarokban is rendesen tapadsz.
Tegnap megvettem az 1-es szintű motort, ECU-t, gumit, és kapott a kocsi egy spoilert.
-
sokolov
csendes tag
őőőőőőőő hát jól fogalmazzuk meg .....
amikor meghallotaqm a nevét aszittem hogy angol .......
de ezek a micsodák azt terjesztik hogy magyar -
Dashes
őstag
1 órája frissít
Letölt egy részt és telepíti egyből...
Ha leszek Dashess lesz a nickem. Elején még körbenézek a játékban. -
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #108 üzenetére
Dirtyz a nickem és csak a Phobeus szerverre enged, ott meg senki ismerős...
-
Dr. Romano
veterán
Ezaz gyertek minnél többen!!!
Aki most jött az légyszi írja be ide a topicba hogy a játékban mi a nickje, hogy fel tudjuk egymást venni!
-
Dashes
őstag
Elég lassú a telepítő
-
Dashes
őstag
Nemsokára én is kipróbálom.
Sajnos mikor megjelent láttam egy videot, és nem hozott lázba.
Illetve azt sem tudtam , hogy MMO...
Pár per és kész a frissítés -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Öröm látni, hogy egyre többen vagyunk!Jelöljetek be nyugodtan, jelöljük be egymást! G@bi90MR néven játszok. Dr.Romano, ABnormal, Gibor már friends. Gyertek, tök jó magyar szobában magyarokkal játszani.
Egy tipp a sok pénzgyűjtéshez:
Ha rendelkezel az első jogsival, utána megnyílik az út Thunder Alley előtt. Olyan mint a Nascar, csak más kocsival. 15 kör alatt szép kis RP-ket lehet összeszedni, még ha nem is vagy helyezett. Vagy sima autósnál Boumerang pályát állítotok be, 6 vagy 7 körrel, frappáns címet választotok, ott is jól lehet akasztani.Pro Versuson még többet.
-
Dr. Romano
veterán
Egyébként mindanyiótok szépen fejlődik! Tegnap pl. mazda626 még csak begginer szintű ma meg már asszem E 4-es volt!
Jól nyomjátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Windows 11
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged