Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
Na a játék le is jött, de az updates 32kb/s-al mászik!
-
dante3
addikt
Na én is elkezdtem letölteni a gamet, kíváncsivá tettetek!
-
Sh4rKy
senior tag
most hogy utánanéztem a játéknak látom, hogy ha külsőleg akarom kipofozni a kocsimat akkor fizetnem kell érte... hát ez azér elég nagy idiótaság már nem azér =/
akkor ne legyen ingyenes a game, de ez így... áhh sztem hülyeség... pedig egész jó lenne... -
ABnormal
őstag
ismeritek a "sajtos küszöb" néven futó versenyzőt?
ezen mekkorát röhögtem...
-
t1
veterán
válasz
Dr. Romano #393 üzenetére
Nah full beállítás 8600GTvel...
Nick: KallerNo.1
Most felfejlödtem egy szintet
ZSÍÍÍÍÍÍÍR -
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #386 üzenetére
384-es hsz-omban leírtam a lényeget...most megint volt egy érdekes..B-2-es tag elvert,mivel jóval jobb kocsija volt...na,ugysem találjátok ki : MINUSZ a rating...
ez a pontozási módszer egy nagy xar.
a patch előtt nem volt feltűnő,mert akkor még nyerni is tudtam...,de most? a sima mezei kocsival leelőznek,minusz rating,ha megverem akkor is minusz rating,ha jön egy jobb kocsi és elver akkor is minusz rating...hát a f...m kivan ezzel... -
t1
veterán
válasz
Dr. Romano #386 üzenetére
5000000 évig csinálja ezt a frissítést megőrülök bazzzz
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #385 üzenetére
Csak tipp:
Szerintem ha már magas kategóriában vagy, akkor a játék nem csak az pontozza hogy hanyadik lettél, hanem azt is hogy milyen körülmények között nyertél.
Nyilván mész egy versenyt egy alacsony nehézségű pályán pl. 1 beginner ellen és nyersz attól nem fog adni +20 pontot...Lényeg: a pálya ahol mentél kezdő szintű; az ellenfeleid nem voltak sokan és lehet alacsonyabb szintűek voltak és ezért ez a győzelem ilyen formában a játéknak nem ért semmit.
Azonban lehet amit írtam annak semmi értelme, hanem csak egy egyszerű BUG!Mindenesetre én is megjártam már így párszor és azóta azt a ratingot én full nem figyelem. Tök mindegy milyen vagy nem befolyásol semmit, így szerintem értelme sincs azon idegeskedni...
Egyébként most hogy szuperál nálad a játék? Még mindig dob vagy már javult?
-
ABnormal
őstag
erre adjon valaki magyarázatot... megnyerem a versenyt és minusz 15 rating!
-
ABnormal
őstag
5.6-os driverrel (800*600) most már úgy lép ki,hogy a projecttorque.bin hibát jelzett és leállt.az adatok elvesztek bla-bla-bla...
-
Sh4rKy
senior tag
na letöltöm én is ezt a kis aranyost, kiváncsi vagyok mit tud =)
-
t1
veterán
Regeltem én is...Kaller -->Jamaica
Este gém ezzerel nem hinném hogy X300Se-vel lehetne gémelni -
ABnormal
őstag
kipróbáltam az elmúlt időszakban a 7.10-7.11-7.12 driverekkel,directx is frissítve lett,most teszek egy próbát az 5.6-os driverrel...ja,kár,hogy töröltem,így nem tudom kipróbálni
-
mazda626
addikt
-
ABnormal
őstag
most jött le annak az ideje,hogy uninstalláljam,megint kirakott verseny közben... és megtettem.
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #372 üzenetére
full tuning miyatomat (na,jo nincs meg a 4-es bodykit) simán otthagyják a gyengébb kocsik...tudom:vezetői hiba...na,de mindíg?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #365 üzenetére
Az azért durva, hogy full tuninggal is utolérnek
Hát nem tudom a patch előtt tényleg érződött rendesen a tuning, de az én Wizzem most kb majdnem full tuninggal úgy megy mint anno kezdő (stock) koromban.Érdekes ez a patch: tartalmaz sok pozitív dolgot, de legalább ugyanannyi negatívot is.
-
mazda626
addikt
Hova tűnteket hirtelen?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #359 üzenetére
nekem egyaltalan nem tunt fel semmi valtozas a Rookie kocsi iranyitasaban, ugyanolyan, mint eddig, a tavolsagmero nekem is hianyzik
elkezdtek kirugdosni a harpoon miatt, ezert parszor visszavaltottam Corus-ra, mint mar irtam, mindent megvettem hozza, amit csak lehet. Megis, az angol palyan igencsak oda kellett vigyelnem, hogy egy E II-es corus-os srac meg ne elozzon, ez azert rohej, hogy ennyire szart sem er mar a tuning, sok RP elment hiaba.
-
Plutor
aktív tag
válasz
sztem is sokkal érzékenyebb az irányítás.
thunderen meg nagyon hiányzik a távolságmérés.ma 1 3-s magyar befutó volt
az egyik futamon.
de távolságmérő nélkül fogalmam se volt mennyire vannak tölem a többiek
valamint lassabb lett a kocsi.
eddig üres tank 0.57 sec körül,most meg örülök,ha 0.59 alá megyek -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #362 üzenetére
TA-zok, a pénzből meg tuningolgatok.
-
mazda626
addikt
Na jó itt telt be a pohár!
EGY TEREPJÁRÓ HOGY A SZARBA TUD LENYOMNI EGY LIONT? Csak lestem, úgy távoldoott előlem a Destroyer.Ez a játék egy kibaszott fasszopás.
-
mazda626
addikt
válasz
Sokat kellett azért gyakorlni a 60mp-ért.
Jaja, a távolságmérő nagyon hiányzik, az irányítás annyiból nehezebb szeirntem, hogyha kilöknek vége a versenynek, mert egy óra mire visszavergődsz a pályára.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #358 üzenetére
60mp alatt lazán
Jah, boccccs akkor nem szóltam
Na nyomtam egy Thundert és első ami feltűnt hogy iszonyat érzékeny lett a kocsi irányítása. Teljesen más mint a patch előtt.
A másik hogy nincs távolságmérő a játékosok között!!! Pont ez egyik legfontosabb dolgot vették ki innen.... eszméletlen
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #356 üzenetére
Jövök vissza én is játszani.
Patch előtt 60mp alatt lazán megvolt, most meg 73 is necces.
Sajnos még nem emhetek, jó pár XP-t be kell hozzá gyűjteni, de a practiceban megvolt.
-
mazda626
addikt
CTF event van! Gyertek! Már volt egy.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #341 üzenetére
Nekem csak 30-40K-val mászik lefelé a patch...
Ha jól értelmezem az autók elvesznek? Ha igen, milyen kocsit érdemes venni?Hopsz, most néztem, 140-150 között hasít lefelé
-
mazda626
addikt
Köcsög C vizsga!
Jó nehéz lett faszom. Kocsi alig akar kanyarodni, idáig olyan szépen lehetett uralni, most meg mackós kiszámíthatatlan szar.
-
Benedicht
tag
válasz
UnConnecteD #346 üzenetére
Nem vagyok otthon kormanyokban, de ugy remlik a logitech kormanyok nem tul olcsok(lehet tevedek), es nem akarok befurodni egy esetleg dragabb kormannyal, ha kiderul, hogy rosszabbul tudok vele vezetni...
De koszi, meg utannanezek. (Hirtelen otlet volt, meg nem neztem meg egyetlen arlistat sem.
-
Benedicht
tag
Azon gondolkozok, hogy veszek egy kormanyt, tudtok valami olcsot ajanlani(kb. 10K korul)?
BTW par napig nem leszek, ugyhogy Boldog Karacsonyt!
-
Dr. Romano
veterán
Nah, végre ma már emberibb sebességgel jön a patch (50K)
-
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #338 üzenetére
Nekem még 1-es és 3-as tuning között van az autó, bodykit 2-es. Pénzt meg minidg elszarom.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
mazda626 #337 üzenetére
mar nem annyira. mostmar B1 vagyok, megvan a 4-es bodykit a corusra, igy most mar MAX TUNING van rajta. ma volt egy japan palya, ahol egy E II-es csavot nem tudtam ma megverni, aki lionnal ment, pedig annyira szarul mar nem vezetek.
igy aztan mar hanyagolom a corust, most, hogy koltottem sokat handling-re, egyre jobban tetszik a harpoon
-
ABnormal
őstag
most volt egy versenyem egy B-1-es taggal,destroyerrel jött,simán megvert,én C-3-as vagyok,de azért levont 20 ratingot,ez így tök korrekt,nem?
szerk:hexan gt-vel voltam,de ez nem számít szerintem...
-
mazda626
addikt
Felbaszott ez a tetű játék. Nem elhet igaz, hogy az a kibaszott Corus annyira megy.
Szar Lionnal nem is lehet versenyt nyerni.
Az a Myato Wizz is jól megy. Két ocsmány valami. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #332 üzenetére
Hehe. En is nagyon sokat felidegesitettem magam rajta. Aztan pont akorul kezdtek el a dupla RP-t, en meg ugy gondoltam, hogy inkabb gyujtok RP-t amig lehet, minthogy az idomet gyakorlassal toltsem. Most meg gondoltam, hogy ha mar nincs dupla RP, csak meg kellene csinalni az a licence-t. Elso ket probalkozasnal falnak/bolyanak mentem nem is neztem az idot, harmadjara, meg nem kicsit meglepodtem, hogy valami ket masodperc kellett volna csak, hogy meglegyen, pedig nagyon benaztam(szokas szerint
).
Vegul cakkompakk gyakorlassal, mindennel egyutt megvolt kb. 10 perc alatt. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Benedicht #329 üzenetére
Köszi az infókat
Váááá! Nem mondod hogy 11 mp-t rátettek pluszba a C-re??! Szegény billentyűzetemet szanaszét ütöttem mire sikerült megcsinálni 62 alatt, most meg 73?? pffff...
Már szívesen nyomnám a játékot, de valamiért a patch 10K-val és az alatt jön csak
Hmmm... a táblázat még érdekes és jó látni hogy a csak AP-ba kerülő RX7-nél erősebb az RP-ért is megvehető Harpoon
(ha végre bent leszek a játékban már szaladok is megvenni -még jó hogy megvártam a patchet a kocsivásárlással-) -
Benedicht
tag
válasz
UnConnecteD #330 üzenetére
Eltudom kepzelni.
Itt van egy tablazat, hogy hogyan viszonyulnak egymashoz a kocsik. Ami mostmar aktualis is mert bevannak hangolva a kocsik.
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #327 üzenetére
Van egy jopar aprosag amitol megjobb lett. Peldaul tetszik a teli evszakot kivalsztva a repulo helyett elhuzo mikulas.
Vagy peldaul a 62 masodperces C licence teszt helyett most 73 masodperc van(igy vegre nagynehezen sikerult megcsinalnom).
Tenyleg sokkal szebbek lettek a palyak, bejovos az megveheto unnepi festes is.
Es eddig nem lattam senkit veletlenszeru kilepesekre panaszkodni sem. -
Benedicht
tag
Kezdo autok kozul egyedul a Corus nem volt meg behangolva ha jol tudom. Vagyis a stock be volt csak az upgrade-ek voltak elszallva, igy tuningolva sokkal gyorsabb tudott lenni mint amilyennek szabad lett volna neki (lenyegeben egy bug volt).
Egyebkent szerintem egyertelmu, hogy amit az elejen valasztasz kocsit full upgrade-el sem szabad, hogy gyorsabb legyen egy (jo penzert) megveheto kocsinal. Igy aztan amig ki nem jott ez a patch stock kawanval nyomtam, most pedig vettem egy harpoont. Ami erzesre sokkal jobb mint patch elott volt(lasabb, de nagyon jo a handlingje).Persze az eleg gaz, ha dupla RP kozben a kocsidat tapoltad, most meg nem maradt semmid.
Nick nevet pedig lehet valtoztatni, csak a shop-ban kell venni egy "nickname changer"-t vagy mi a neve, ha jol emlekszem valami 1600 RP korul van.
-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #322 üzenetére
Kipróbáltam a játékot az új patchcsel, mit ne mondja rabul ejtett!
Ilyen jól kinéző ingyene autós játékot még nem láttam!
Komolyan mondom, tényleg gyönyörű lett! A mosodás korrekt, mindenhol új textúra, új hang, az irányításon is javítottak, még jobb lett. Sokat optimalizáltak, 1260-ban nem megy az FPS-em 45 alá, idáig bizony egy-két helyen 12 volt.
Nálam minden OK, a nickválasztás is jó dolog, meg a karácsonyi menü, sajnos elszúrtam a nicket, így Gabi90MR vagyok, HUN-t ki kellett volna elé írni. Ennyi baj legyen csak!
Hajrá magyarok!
Jöttök játszani? -
ABnormal
őstag
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #323 üzenetére
at lehet. sokkal konnyebb a B vizsga, mint a C volt. nagyon levettek a dolgokat. ugyanazzal a Corussal kb. 25 mp-cel tobb a koridom B-rally-n, mint eddig. a 205 mph max speed-es harpoon-om most 167 max
nincs mar dupla RP
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #321 üzenetére
Kicsit később próbálom a patchet mert rohadt lassú.
Azonban nekem szerencsére annyira talán nem lesz nagy gond, ha a tuningjaim közé piszkáltak, mert pont a patch után akartam új verdát venni... De ez akkoris gáz, hogy ilyen drasztikusan változtatják a dolgokat
Miért kell most ilyen hülyeséget csinálni a fejlesztőknek, egyszerűen nem értemEgyébként most akkor már nincs dupla RP és át lehet már menni B kategóriába?
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #319 üzenetére
akkor készülj...én már azt is fontolgatom,hogy törlöm...így nem sok értelme van...sok rp-t ráköltöttünk a kocsira és most egy kalap xar...ráadásul bejön 3 harpoonos a szobába mind b-1,a-i,elvernek és akkor még -29rating...fasza...
-
mazda626
addikt
Már 2 órája frissítek, 13k-val jön az adat.
-
Plutor
aktív tag
megjött a patch
-
ABnormal
őstag
befejeztem ezzel a xarral.szóljatok,ha már nem dobál ki játék közben
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #313 üzenetére
mazda626: ez csak természetes!
-
mazda626
addikt
Mindenki széttuningolta a kocsiját?
-
havok
csendes tag
Sziasztok!!!
Tegnap előtt játszottam vele és 2x is kidobott az asztalra, de lejebb vettem a grafikát és azóta nem csinálja, szal remélem ezt megoldottam...
Thx Krisz!
Látom nagyon aktív vagy.üdv:havok
-
ABnormal
őstag
ráköltöttem ~80K-t a hexan gt-re...így már majdnem olyan jo mint a miyatóm...
-
Dr. Romano
veterán
-
Plutor
aktív tag
válasz
Dr. Romano #305 üzenetére
Sajnos én is ezt tapasztalom a TA-ban.
ma két versenyemet tették tönkre. -
Dr. Romano
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a TA kezd nagyon elbarmulni.
Tegnap este is nyomok egy versenyt és 4 hülye azzal szórakozott hogy sorfalat áltak az íveken és a célegyenesben...
Ma meg mennék egy jó versenyt és ott is volt egy hülye aki azzal szórakozott hogy lelök mindenkit (ja és egy lekörözözz meg elkezd előttem kacsázni és meg véletlenül kilököm és még ő osztott pff.... és végül sikeresen ki is lökött és az első hely oda).Ma már szinte minden TA versenyem így ér véget, hogy minimum egy bolond tönkreteszi...
Inkább nyomom amatőrben ott a ghost car szerencsére megvéd a barmoktól.
-
ABnormal
őstag
800*600-ba kapcsolva egyszer sem rakott még ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó belépő szintű gamer félkonfig
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Lenovo ThinkPad L430 Erős, megbízható laptop! Töltő, adapter nem tartozék!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest