Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Amazon Fire TV stick/box
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2843 üzenetére
hát, nem egészen, de valami olyasmi.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Dr. Romano #2842 üzenetére
anyáztam, amikor simán nyertem volna a TA giveaway event egyik elődöntőjét, és egy farok szándékosan kiütött. finoman szólva elküldtem a k anyjába
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2840 üzenetére
én terveztem egy rx7es vásárlását, de kicsit visszavetette a terveket a ban, majd vmikor megteszem.
-
EQMontoya
veterán
nah, az előbb volt egy bugmentes verseny. Kaizerr, RC King és én, 3as vonatban elöl, szinte végig... kemény verseny volt. de legalább élvezetes, a befutónál 2mp-en belül voltunk hárman. (Igen, én nyertem
)
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2769 üzenetére
jah, értem. nembaj, nekem hosszabb a farkam
-
EQMontoya
veterán
nyertem egy futamot a levegőben
srác elém akart vágni, mikor draftoltam rá a célegyenesben, a hátsó kerekét elkapta az első, felemelkedtem, és nyertem
azt viszont továbbra se értem, hogy hogy lehet penaltyt kapni boxból kifelé jövet egyesben.
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2667 üzenetére
az előbb toltam 1 versenyt, volt 1 speedbugos gyerek, egyedül 57.0-s köröket tolt, de boxtaktikában gyenge volt, meg az elején elléptem valakivel vonatban, szal igy nem tudott megverni. röhögtem is rajta.
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2665 üzenetére
én még csak a rossz oldalával találkoztam.
-
EQMontoya
veterán
nah, van accountom újra. mailt legalább olvas a support.
-
EQMontoya
veterán
ventri marad, accountért lehet jelentkezni, van benne 300.000 RP, ha unbanolják, vihető.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Plokijuma #2375 üzenetére
Dear EQMontoya, This is a notice of a ban placed on the Aeria Games account assigned to this e-mail address. It was found that a character under the account was 'Foul Language in a race room'. With this behavior confirmed we have placed a 'temporary' ban on the account starting on Thu, 2008-01-24 16:23. If you wish to discuss this ban further please contact us at info@aeriagames.com to receive a request ticket. -- Aeria Games Team
Ok, én abbahagytam, ha ilyen f@szok, hogy az admin látja, ami a versenyen történik, és utána én kapok bant, mert anyázok, akkor ebből nem kérek. Pedig gondolkoztam a fizetésen, de ezek után egy centet nem fogok, az biztos.
-
EQMontoya
veterán
nah, engem meg egy sima győzelemtől ütöttek el. 5 kör vége, 2. hely, még benzin 5 körre (!!), jolvan, akkor lépjünk. megelőzöm az elsőt, jön mögöttem, látom a hátsó egyenesbe, hogy előz vissza, kihúzódok teljesen jobbra, erre a kanyarban belső ivről kiüt úgy, hogy még ki is húzódtam. a kurva anyját az ilyen retardált pöcsnek. visszaestem a 8. helyre, de ugye nekem volt benyám, elkezdtem nyomni, jöttem fel, végülis 2 vagy 3mp-el vertek meg, 2. lettem...
mod: megyjegyzem a benzin annyira profin volt kiszámolva, hogy a cél előtt 1 másodpercel kezdett el az autó köhögni... de a retardált-faktort sajnos én sem tudom bekalkulálni
-
EQMontoya
veterán
9PM GMT az 22:00 vagy 23:00 magyar idő szerint most éppen? Jön amúgy valaki?
megnéztem, 22:00.
-
EQMontoya
veterán
Nah, megcsináltam a ventrit, van 3 jelszavas szoba, lehet nyomulni. Nevükből adódóan kettő TA-ra, egy Exp-re, máshoz úgyse nagyon kell, de felőlem használhatjátok másra is.
Ventri cim: eqmontoya.hu
Pass a szobákhoz: mobilarena -
EQMontoya
veterán
válasz
Dr. Romano #2295 üzenetére
az, amikor füll üres tankkal 59.5ös köröket megy az autó 58.0 helyett. picit zavaró tud lenni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2293 üzenetére
nekem a kib@szott lassú autó bugból van elegem nagyon. kétszer egymás után jött elő, de a második esetben már úgy is, hogy én vezettem, tehát nem helyezésfüggő.
-
EQMontoya
veterán
nem értem én sem a TA-t. pedig nagyon jó lenne a dolog, szerintem ez a legjobb mód. csak ki kéne zárni a retardáltakat meg a kocsik közti néha előjövő különbségeket kellene megszüntetni. vagy mindenki 57es köröket tudjon menni, vagy senki, de ez igy nem jó, hogy van, amikor 57.5öt megy az autó, van, amikor meg 59.5-öt.
kérdés: a fairness raiting mitől függ? erre nem sikerült rájönnöm.
-
EQMontoya
veterán
valaki nem tudja, hogy mi a franctól függ a TA kocsik sebessége? ma pl egyik tankolás után üres tankkal 59.4-es köröket mentem... kajak olyan érzés volt, mint ha rosszabb benzint kaptam volna a szokásosnál, félelmetesen tetü volt a kocsi. És ezt nem először sikerült eljátszani.
-
EQMontoya
veterán
jó volt a rush hour, 2 TA verseny, 2. és 1. hely, mindkettőn 10 fölötti ember, összesen kb 17k XP.
-
EQMontoya
veterán
nálam a hangkártya driverrel nincsennek jóban, játék utáni kilépés után nincs hangeszköz. szvsz ez azért kicsit szakbarbár programozásra utal. (megjegyzem, winampnak és a játéknak ezután is van hangja, de pl youtube-nak nincs).
-
EQMontoya
veterán
jah, azt láttam, az érdekes egy verseny volt.
megyek 2. helyen, előttem az első, vonatozunk - mint később kiderült, bennem + 3 kör benya - mögöttünk ür, utólérünk egy lekörözöttet... kanyar végénél, persze vonatból megyünk, mint az őrült, a majomja meg úgy gondolta, hogy bejön az elöl menő srác mögé, mert az jó poén. a kb 7 óra felé mutató rohadtnagy kék nyil nem tünt Neki fel, és bejött közénk.. hát mondanom sem kell, hogy 20mph sebességkülönbségnél olyan szépen felálltam rá, hogy elemelkedett a kocsi orra... 10mp úgy ott is hagytam ezzel a megmozdulással, meg pörögtem egy szépet, valamint a nyugalmamat is sikerült otthagyni, úgyhogy utána, miután utólélrtem ezt a nagyonokost újra, kipörgettem (ilyen pedig nem szoktam csinálni), és utána még Neki állt feljebb...
-
EQMontoya
veterán
hol lehet AP-t venni?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Benedicht #1969 üzenetére
én TA-ba nyomtam ellene, 2 versenyen (egyiken 12, másikon 9 körüli ember volt) a két versenyen összesen kb 2 tized mp volt közöttünk
és megmutattuk a világnak, hogy a magyarok tudnak vezetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest