Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbiphu #2736 üzenetére
Amilyen hangnemben időnként itt "problémáztak" már mások is, ezen és a többi fórumon, ahhozképest asszem én is megengedhetek magamnak egy kis szóvátételt...
Gery, én is nagyon szeretem a zászlókergetést is, meg az ajándékgyűjtést is! Sűrűbben kéne sokan egyszerre menni olyan futamokat is, igaz nem dől annyira a lé, de a rafináltság, és az ügyesség sokat számít, és nagyon jókat szoktam röhögni én is közben!
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
norbiphu #2625 üzenetére
A klános részen én is örülnék ha már működne végre...
"elég durva lenne ha egy versenyen odaáll 5 autó gyk. ugyanolyan festéssel. "
Én a multkor nyomtam egy 8 playeres TA-t ahol 6 embernek ugyan olyan festésű kocsija volt (a default
) tényleg durva volt
"elveszne az egyéni identitástudat, de lenne helyette csapatidentitás"
és akkor mi lennénk a BORG
Komolyra fordítva tényleg feelinges lenne. Örülnék neki én is ha végre a klános dolgot kidolgoznák...
-
PepeDon
tag
válasz
norbiphu #2476 üzenetére
Jó oké, hogy küldözgetni kell 1 másodperc alatt sokszor (és nem 10-et mert akkor kicsit szaggatna, hanem legalább 25-öt), de a csomagméret akkor is nagy más olyan játékokhoz viszonyítva, ahol központi szerver van. Főleg a feltöltési igény. Teszem azt versenyeztek nyolcan, most mind a nyolc embernek egyesével feltölteni ugyan azokat az adatokat, amit központi szerver esetén csak egyszer kellene feltölteni.
Az x,y,z koordináta meghatározza, hogy merre áll az autó 2 pont esetén, de elég a x,y,z mellé még egy irányszög és úgyis jó. Törésnek is csak a koordinátáját kell küldeni, mert a textura és a 'váz' minden gépen megvan. Csak a vázszerkezetben történt 'elmozdulást' kell küldeni, ami csak koordináták tömkelege. Számok meg olyan sokat nem foglalnak.
Itt gondolom az volt a fő probléma, hogy tesztnél egy virtual szerveren, nem jöttek ki ezek a hibák. Meg lehet olyan helyeken, ahol nagy a feltöltési sebesség, ezek a problémák elő sem jönnek.
Az invictusnak a honlapján csak annyit lehet olvasni, hogy japánban és USAban megjelent, a többi hely meg sincs említve (letöltéskor is a beta kliens letöltését ajánlja fel). Úgyhogy lehet, hogy még csak a beta cípőben járunk, és most javítják a hibákat. -
Sh4rKy
senior tag
válasz
norbiphu #2212 üzenetére
én ezt ma 3szor kikerültem egy 30körösön....
nyomtam a W-t mint a barom és amikor láttam hogy rámakarja rántani, beletapostam a fékbe... gyerek felkenődött a falra, kipördült én megelőztem, neki meg füstölt az agya... =)de amúgy ezért meg a laggerek miatt nem játszok már nagyon TA-t... VS-be nem keresek annyit, de élvezetesebb... ha meg annyira keresni akarok RP-t vagy XP-t elmegyek explorer módba 8 emberrel és massbonussal rongyosra keresem magamat
-
PaJa1
őstag
válasz
norbiphu #2106 üzenetére
Nos én úgy vetetm észre, minál magasabb szintú vagy annál kevesebb XP jön be, mivel azok akikkel versenyzel azok valószínű hogy alacsonyab szintúek. Végelszámoláskor ez a Rank bonusznál mutatkozik.
Ha nem teszed le a jogsit a következő szintre, megragadsz X-V-n akkor nem kapsz XPt, kárba vész az amit a vereny végn kapsz, tehát érdemes letenni a jogsit amint módod van rá.
Nekem kétségeim vannak affelől, hogy DRIFT-re kissé alkalmasított 4x4 es autó, az első kerekekre nagyobb nyomatékkal képes lenne valami driftre... Valóságban a Driftet hátsókerekes autóval csinálják. Lehet 4x4-essel is..láttam már, de azoknak is a hátsó kerekére jut a több erő. Ja és persze szívesen megnézem hogy neked hogy megy, kíváncsi vagyok elsőkerékre eső nagyobb erővel hogy lehet driftelni. Még ma du olyan 3ig zsólj, emrt utána valószínű csak kövi 7végén tudok játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Nintendo Switch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óra topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest