Hirdetés
- ASUS ROG AZOTH "kiégés"
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejes Péter
tag
-
fair play
csendes tag
odasüs lelkes ujjonc lettem egy nemsokára halott topicban qwa lelkes vagyok ameddig innenis nem bannolnak át a lvl r topicra.Amugy azt tartom faszságnak h mér nem kaptunk 1 qwa mailt tölük hamár a regisztrációhoz kellett a mailcimünk.Annyit kellett beleirni ,hogy te marha ide küldj mindenedröl screenshotot mert baxunk a ptre mer ha nem akko baxhatod te is!!!
-
Fejes Péter
tag
válasz
fair play #22196 üzenetére
Simán.Amúgy is ez nem a mi sarunk!Nem mi háborúztunk a nagy semmin.Elvannak kényelmesedve a nagy urak hogy szakadjanak +!Várják hogy a sültgalamb a szájukba essen.Nekik is tenni kellene ez ügyben valamit nem csak várni hogy majd a sok szerencsétlen user majd feltöltögeti a több ezer képet.És merem állítani hogy csak +nézik és nevetnek rajta hogy miket killódanak ezek.Elmehetne a picsbe !
-
fair play
csendes tag
válasz
Fejes Péter #22195 üzenetére
mondjuk ebben van valami ha tudnak bannolni ip szerint akko ip szerint rakják át az accountokat is
ugyi hogy az összes rp-s kocsidat át lehet vinni ha nem minek nekik a lista + a screenshotok SZEREZZETEK VALAMI HASZNÁLHATÓ MAILCIMET PLS!!!!!!!! -
Fejes Péter
tag
válasz
fair play #22193 üzenetére
Szerintem épp ez a csapdba benne.Kiírtak 1 nem működő mail címet aztán arra várnak hogy a sok user küldené nekük a screenshotot aztán nem sikerül és feladják.És így rávannak kényszerítve az új acc készítésre.És ezáltal az acc törlésre.Legalább is nekem így jött le az egész.Én már nem is killódok vele.Nem a mi dolgunk lenne amúgy is ez ügyben intézkedni hanem a seggarcúaknak kellene minden usernek az acc-ját átvinni a másik gamebe.Sokkal gyorsabb is lenne.
-
fair play
csendes tag
ácsi akko nem az egész pt-s garázsom marad meg hanem csak 1 kocsi belölle hiába rp-s kocsik akko is csak 1? ezen a linken nem ugy van irva hanem h ird le a kocsilistádat amit át akarsz vinni vagyis a fantáziakocsikat az amcsi kocsikról sajna nincs szó de e szerint minden rp-s kocsid megmarad a lvl r en http://levelr.gamigo.de/forum/showthread.php?p=73322#post73322
csak azt tudnám hova a búsba küldjem nekik a mailt ha ez a mailcim nem mükszik -
SylarHUN
senior tag
Sajnos az accodal csak egy a garázsodból kijelölt autót vihetsz át a LR-be.
A level szinted beállítják valami LR-nek megfelelő szintre.
És ennyi!
Ezeken kívűl, mindened elveszik.
Véleményem szerint nincs értelme áthozni az accot! Inkább 1 újat kell kezdeni.
A PT-ben maradt accot, meg elkell adni, vagy egy Amcsinak, vagy egy Kanadainak.GP-ért megveheted örökre a kocsit.
Kölcsönözni lehet RP és GP-ért is. -
Fejes Péter
tag
Hát igen nem mind1.De akkor se ér így a játék semmit sem leglább is nekem.Még én fizessek nekik hogy játszhassam.Ez a game 1 feneketlen kút ebbe lehetne hajigálni a pénzt akkor se lenne nekik elég főleg ezek után hogy jól +szivattak sokmillió usert köztük engem is.Nem tudom miért jó nekik az hogy mindenért fizess és rádásul úgy hogy nem a magadévá tudod.A kölcsönzött kocsiba pl hozzávan nyúl va vagy sem?Mert ha nem akkor igen csak rá lehet faragni mivel ha kapsz 1 kölcsön verdát akkor van 1 kocsid de még tuning nincs benne de ha feltúrod akkor se érsz vele semmit csak max 30napig vagy tovább ameddig nálad van utánna gondolom az elveszik.
-
MaciG
addikt
válasz
Fejes Péter #22188 üzenetére
Én értem a koncepciódat, de akkor se mind1 ,hogy lvl 1-es szinten, vagy pedig pl. lvl 28-as szinten kezdesz..
-
Fejes Péter
tag
Akkor se érsz semmit sem én szerintem az itt lévő accoddal mivel úgy hallottam hogy többen mondták hogy ott nincsennek igazán amcsi kocsik mint itt voltak.Megaztán ha át is viszed akkor mi lesz a pénzeddel amit összegyűjtöttél.Na + szerintem azért is felesleges,mert jó és szép hogy átkerül az accod a levelR-re ha 1x továbbiakban is ugyan úgy ha kell 1 másik kocsi fizetni kell érte azért hogy pár hétig,hónapig nálad legyen.Ezek olyan hülyék mint a picsa!
-
Fejes Péter
tag
Szóval akkor ugyan úgy fizetni kell érte mindenért paypalba.Hát ez nagyon jól összehozták mit ne mondjak akkor teljesen felesleges áttérni az ő játékokra!Fizet neki a franc a kocsiért sőt azt is úgy hogy nem az enyém hanem csak kölcsönözve van.Elmehetnek a bús picsbe.Ha nem lenne ez a kölcsönzéses dolog akkor talán átmentem volna oda játszani de így felesleges el lehet a szép grafikájuk ha dobálni kell bele a pénzt mint a játékgépbe.Akkor a level r is el van felejtve mint az első bicigli.Kis köcsögök össze hozták ezt is!
-
PaJa1
őstag
válasz
Fejes Péter #22184 üzenetére
RPért csak RPs autót tudsz kölcsönözni LevelR - Hannah ban
-
Fejes Péter
tag
Szerintetek érdemes ujrakezdeni a gamet?Láttam már valaki kipróbálta.Rp-ért lehet venni kocsit vagy csak a kölcsönzés megy még mindig?
-
-
erdol
senior tag
LR-en hogy lehet emberi nyelvet választani?
-
fair play
csendes tag
Sziasztok légyszi valaki megtudná mondani hogy szlovákiából is játszható lesz-e nekem a lvlR PLS válaszoljon valaki !!! engem csak az a régiókra bontott szerver dolog akasztott ki
rengeteg idöt öltem a gameba hogy elérjem a 45ös szintet nem szeretném abbahagyni ilyesmi miatt
ha valakinek van valami infója számomra légyszi irjatok. Látom már lassan kezdtek belenyugodni a költözésbe
énis szeretném tudni lesz-e értelme (lvlR nick ugyanugy HUN-NIA) hamár játszátok vegyetek fel ismerösnek
-
Stewe24
csendes tag
álmatlanságban szenvedek
-
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #22175 üzenetére
Bocs! A te érdemed!
Mellesleg rövid lényegretörő és jól megfogalmazott Hsz.. volt!"azonos feltételekkel biztosítsák számunkra az európai szerverre való áttérést. És itt azt értem hogy minden a PT-ben megszerzett, megvásárolt tartalmat magunkal vihetnénk az EU szerverre." csak kicsit írtam hozzá...
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #22175 üzenetére
Én észrevettem
Ez a megkapod a fél szinted plusz 10et nagy vakítás ám. pl 40es játékos 30as lenne. DE amennyi XPje van ptben 40esként levelRben 70es lenne!
Az meg hogy levelRre áttérskor csak 1 autót kérhetnek a PTBen 40felettiek qrvanagy lehúzás.
Persze mihez képest, ahoz képest nagyon jó hogy nem kell előről kezdeni, de ahhoz képest amitől megfosztanak.....ááááá -
SylarHUN
senior tag
A Level-R bizonyos szinten tud Magyarúl!!!
-
SylarHUN
senior tag
Benéztem a Level-R be, nekem a menü és a picit felpiszkált grafika tetszik.
Nem pattognék ha áthozhatnám ide az Aeria-s accom és persze a vele 1ütt járó dolgaimat.
Persze ha tényleg nem játszhatunk az USA szerveren.
Arcade irányítást szokni kell az tuti.
12-es szintüként vagyok jelen, kaptam 1 csomó giftet, (RP Popper100db, XP Popper100db, 4db 3napos csajt, ebből 3 egyforma, meg még 1pár finomságot).
A nickem [pH]Lacika[HUN] ha valaki jönne majd, vegyen fel barikközé.Penge: Ügyesen idéztél a hozzászólásomból!! Nálam észre sem vették mit írtam.
-
PaJa1
őstag
A gamigo forumán üdvözölnek minden európait, így lehet hogy mi is játszatunk majd ott. Bár Invictus oldala még nem írja hogy gamigoé egész EU csak pár országot említ.
forum post
welcome the whole Europe on our Server!Poén: szerintem South Park részt kéne forgatni abból ami most történik
-
fekeandras
őstag
Visszaolvastam vagy 120hsz-t.
A véleményem röviden tömören: "Szívjanak le"
Még jó, hogy fél éve abbahagytam a játékot. Pedig már agyaltam, hogy elkezdek én is kp-ért vásárolgatni. Szerencsére nem így lett. Kár érte pedig szerettem a játékot. Ez mindenképpen kibaszás a játékosokkal szemben. Van aki rengeteg időt beleölt a játékba. Az usa szerveren meg olyan pingjeim voltak mint a picsa. "Nascar" versenyen állandóan szopóágon voltam emiatt. Eu szerveren biztosan jobb lenne a helyzet de ezt már sosem tudom meg. Végleg elvették a kedvem ettől a játéktól. -
JackShephard
tag
Csak az a baj, hogy a 9500APból amit vettem anno, most 6200 még rendelkezésre áll, mivel direkt spóroltam, hogy majd csak leértékeléseknél vásárolok, stb..
Erre most ellopják ezek a buzik..
Nyilván akkor a ligáknak is annyi, ha IP ban, hiszen europai, meg ausztrál is storno, jó pár GS is repül automatikusan gondolom..
Kurva lehangoló ez az egész, mit ne mondjak. -
Blade.T
tag
"Az Invictus minden kiadót korlátozni fog, akik a licenccel rendelkező területeken kívül nyújtanak szolgáltatást. Az intézkedés célja az, hogy a partnerekkel szerződésben rögzített kizárólagosságot biztosítani tudjuk."
Ez már kicsit durva!!!!!
Nem egy AP-s kocsim van nekem is. Nembeszéle a rengeteg időt, AP-t amit beleöltem, most meg akkor szívok, vagy ezt hogy képzelik?
Ha ez tényleg bekövetkezik azonos feltételekkel biztosítsák számunkra az európai szerverre való áttérést. És itt azt értem hogy minden a PT-ben megszerzett, megvásárolt tartalmat magunkal vihetnénk az EU szerverre. Az elért eredményekről már nem is beszélve!!!
Tehát, nem szenvednénk kárt! -
mR.bArCeLoNa
csendes tag
-
PaJa1
őstag
Egy HSZ írás után olvassatok vissaz is, mert egy hozzászólás megírása alatt több mint 1 képernyőnyi másik születik amit esetleg nem láttok azonnal mert rögtön az oldal aljára ugrik a te friss hszedhez.
-
Creative997
őstag
válasz
mR.bArCeLoNa #22157 üzenetére
Semmi egyéb részlet nincs, csak amit angolul kiírt Invictus, most már magyarul is olvasható.
www.invictus.hu--levelR, a link sztem csak a főmenüt dobja ki [link]
szerk. ja, ott klikk a levelR-re -
Mariann294
őstag
mianiak avatara:
Milyen aktuális.. -
fekeandras
őstag
Jó régen nem jártam erre felé. Valaki összefoglalná pár mondatban mi ez az egész?
-
PaJa1
őstag
válasz
mR.bArCeLoNa #22157 üzenetére
Az Invictus-Games Kft. 2009. október 15-én bevezeti ún. Licencek régiónkénti megfeleltetési programját, a Level-R (Project Torque, Скорость Онлайн, Fast Black, 极限飚车)game kliens szintjén.
Az Invictus minden kiadót korlátozni fog, akik a licenccel rendelkező területeken kívül nyújtanak szolgáltatást. Az intézkedés célja az, hogy a partnerekkel szerződésben rögzített kizárólagosságot biztosítani tudjuk.2009. október 15-től a játékosok nem tudnak bejelentkezni a kliensre, ha kívül esnek az adott licencelt területen. Ezúton kérünk minden játékost, aki a nem megfelelő kliensre jelentkezett eddig be, hogy keresse meg az idevonatkozó helyi verziót és ott folytassa a játékot.
Egyelőre ezt találtam.
A kövérített részből az sugallik, hogy ezt jogosan fogják csinálni, erről papír van.
Micur,
próbálok objektív maradni, de úgy hogy csak az 1ik felet hallom nem megy.
A hét elején is mondtam már, hogy 15én kiderül mi lesz, vagy kicsit utána az időzónák miatt. -
Szatyi.
csendes tag
nem értem hol irják magyarul ?
-
PaJa1
őstag
válasz
mR.bArCeLoNa #22148 üzenetére
...Még nem meg a dolog. Még nem lettünk megkárosítva.
Tényeket lehet közölni, hogy ez van tervbe véve, de az okát nem tudjuk! Aeria mond valamit, az Invictus meg nem. Egyoldalú lenne, a tényeket meg nem csak egy oldalról kéne vizsgálni, vagy tévedek?
Most hsz gyártás szempontjából hullámhegy van
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
Creative997 #22156 üzenetére
Crea, tudnál nekem adni egy linket, ahol kiírták magyarul, hogy mi a szitu? köszi
-
Creative997
őstag
Paja, és mégis kinek válaszolnak?? Szívesen meghallgatnám mit mondanak (bevallom pár hsz-om csalogatónak szánódott
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...
Én sem a pénzem miatt aggódom (mondjuk nem öltem bele annyit mint egyesek), hanem hogy egyszercsak hopp, kipattan ez az egész és fuccs mindennek, mi meg állunk itt hogy mivan? Elvész minden amiben igazán jól éreztem magam? Lehet hogy nekik köszönhetjük, de így lehet nem akarom köszönni és nem lenne ilyen szar. Persze tudom, ez nem azt jelenti hogy most barátságoknak meg kell szűnniük, de azért volt egy játék amiben össze tudtunk gyűlni, szórakozni, funolni, azon kívül meg mégsem tudom tartani a kapcsolatot mind a 200 baráttal, akik java több száz/ezer km-re van... -
Micur
csendes tag
arra aki képes kulturált módon most fogalmazni
-
Micur
csendes tag
Itt valakinek ki kéne mosni a száját....
-
Fejes Péter
tag
Hát majd lessz valami engem már annyira nem érdekel az egész játék dolog.Remélem kapunk valami értelmes választ ami értékelhető is lesz nem csak nyekeregnek majd össze vissza majd valami baromságot.Minden esetre ha mégis befellegzik a game amit nem szeretnék akkor nyithatnán 1 külön oldalt és beírhatnánk a mail címeket hogy azért a közössség +maradjon..
-
Micur
csendes tag
pfffffffff
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Beszéltem az egyik lokálos sráccal és azt mondta, tényeket közölve, hurrogást mellőzve írhatunk egy cikket az invictusról kultúrált formában.
Valamelyikőtök ha elküldi nekem a cikket, akkor szívesen felteszem a lokalhoszt.hu-ra!!!
Azt mondja a srác, hogy a kommentekhez már szabad írni kemény véleményeket, de magát a cikket megfelelő hangnemben kellene megírni, persze a sérelmeinkre rá lehet térni meg minden, csak kulturált formában!
-
Stewe24
csendes tag
Petition: 622 Total Signatures de végül is ez már semmit nem jelent...
-
PaJa1
őstag
Szerintem várjuk meg mi lesz 15-én illetve utána.
Meg mellesleg kéne valamit hallanunk az Invictus felől is. Egyoldalú vádaskodásból nem lehet objektíven szemlélni a dolgot.
Látjuk az érem egyik oldalát. De két oldala van.
Az Invictus megérdemli hogy meghallgassuk - nélkülük egyáltalán nem lenne ez a közösség, remélem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, mert jelenleg mindenki ellenük van.
A bíróságon is meghallgatják mind a két felet.Lehet, hogy titeket meglep (vagy nem), hogy nem vagyok kiakadva, amikor megláttam mi lesz nem estem kétségbe. Igyekszem nem túlreagálni a dolgot, megőrizni a nyugalmamat. Amit költöttem a játékra nem bánom, mert jól szórakoztam vele - remélem még fogok
.
Meg úgyis magyarok vagyunk, majd megoldjuk
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
Bazzzs #22143 üzenetére
Szerintem nem!
1. nem 5-en vagyunk
2. qva sokan szavaztak a petición is
3. pénzt fizettünk a játékbaEz szerintem elég ok, és ha kellő komolysággal fogalmazzuk meg a mondanivalónkat, akkor nincs az az Invictus, amelyik megtartja a "jó hírét".
Emlékezz csak az az autós reklám is mekkora port kavart, mikor a sok hiszékeny ember ilferro vagy milyen reklámot rakott a kocsijára és a végén nem kaptak érte pénzt.
Meg szerintem ha megpedzegetjük a témát, akkor utána lehet, hogy mások is ráállnak a témára, nyilván vannak haragosai az Invictusnak és akkor csak díszpáholyból kell néznünk mi történik!
-
Micur
csendes tag
Bazzs kell a változatosság
-
Bazzzs
senior tag
válasz
mR.bArCeLoNa #22141 üzenetére
Most őszintén, szerinted kit fog érdekelni 5-10 magyar kocka nyavajgása? Bocsi, senkit se akarok megbántani, hisz én is benne vagyok ebben a csoportban, de kb. így jönne le mindenkinek. Szerintem már maga a média se foglalkozna vele.
Ma, amikor emberek veszítik el az állásaikat, (cég)vezetők lopnak, csalnak, sokan örülnek, ha enni tudnak, akkor ez a téma senkit se fog érdekelni.
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Újság sincs kizárva szerintem, egy szaftos blikk vagy ilyesmi ezekhez a lapokhoz nem értek, nem olvasom őket, de biztos lenne visszhangja...
Már nem tudtam szerkeszteni, ezért lett új üzenet!
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
csak a tv lenne a legjobb, leghatásosabb megoldás, de akkor valami olyan csatorna, amit sokan néznek, fő műsoridőben és ingyenes csatorna, tehát nem csak előfizetők látják. M1, RTL, vagy TV2, szerintem...
A fő műsoridőt úgy értem, hogy pl Fókusz, vagy ilyesmi... esetleg esti híradó
Elég lenne egyszer megpendíteni a dolgot a tv-ben, lenne magyarázkodni valója az Invictus-osoknak az tutti fix!
Egy videót is fel lehetne dobi a youtube-ra meg videára ilyenekre, amivel keresztbe lehetne tenni nekik.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #22139 üzenetére
-
Creative997
őstag
**törölve**
-
Stewe24
csendes tag
látom itt minden formába meglehetne jeleníteni ezt az egészet
de van még a Pepsi reklám tudjátok a 15másodperc hínév
ezt már csak kínomban írtam -
mR.bArCeLoNa
csendes tag
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Lokalhoszt.hu <<<<<<<<<<<<<<<<<<< elég sokan olvassák, mellesleg nekem is van profilom az oldalon, mellyel tudok cikkeket írni, miegymás. Csak a főszerkesztővel kell beszélnem, hogy lehet-e róla szó, hogy egy mélyebbre ható irományt ejtsek.
Vagy pedig közösen megírjuk és én meg felrakom az oldalra a cikket képekkel illusztrálva a helyzetet!
-
Mariann294
őstag
válasz
mR.bArCeLoNa #22132 üzenetére
Semmi értelme.
Mondjuk..Logout blog? -
mR.bArCeLoNa
csendes tag
vagy csináljunk egy Invictus ellenes honlapot! Weblapszerkesztéshez értek, voltak .hu-s és .com-os oldalaim is!
Vagy fejlesszünk saját játékot!
Wikipédiára is be lehetne írni az Invictus, mint fogalom értelmezését!
-
Micur
csendes tag
én komolyon mingyá sírok... egy faja kis közösséget bombáznak majd szét ezzel.......a pézről nem is beszélve... ez már IQ komolyan
-
Micur
csendes tag
Gyerekek!!!! hogy lássák mennyire komolyan gondoljuk vigyük be a tvbe a dolgot!!! van egy két csatorna amin belül van egy két műsor amibe be lehetne tenni ezt a témát..Vagy hülyeség?.
-
ABnormal
őstag
srácok,a fölösleges vagdalkozás helyett mi lenne,ha megkérnének egy gamepodos szerkesztőt,hogy járjon utána ennek a dolognak és Ő,mint hivatalos gamepod szerkesztő egy cikkben ezt írja is meg...nem kell itt káromkodni,ennyi kell csak : egy cikk a PT tönkretételéről... igaz,hogy a rossz reklám is reklám,de hát mit tegyünk...
-
Creative997
őstag
Ja és még csak annyit tennék hozzá Invictus, igaz hogy senki sem tudta előre hogy lesz gazdasági válság akkor amikor ezek megköttettek, de így hogy ez bekövetkezett ti nagyon beszoptátok!! És sajnálom azokat az embereket (illetve nem is, nekik szerencséjük volt így utólag), akik el lettek küldve a cégtől év elején! Itthon eléggé leütött az a bizonyos kalapács, mint tudjuk és kellett a pénz? Így érteném miért kerestetek új piacokat, de ezzel a botránnyal csak rosszabb lesz!
-
PaJa1
őstag
Ha még áll a pár nappal ezelőtti dolog az invictus oldalán, akkor mi SEHOL nem fogunk tudni PT/LVLR-t játszani.
Csak akkor ha a gaymingo vagy valaki más megveszi a licenszt magyarországra hogy itt terjessze.Sylar, még nincs 3 éves a játék .)
Ha máshova akarnak minket átpaterolni akkor az a minimum hogy ugyanúgy/ugyan ott folytassuk ahol abbahagytuk.
Ez a LevelRben 2 okból sem valósulna meg:
-ami verzio ott van az 1 fos
-gamigonak nem érdeke, hogy mi ott ne vegyük meg mégegszer a kedvenc autónkat...stbA káromkodás nem a megfelelő módja az akarat/érdek képviseletének/kifejezésének. Forumszabályzat meg szerintem amúgy is tiltja/ellenzi.
Én is tettem pénzt a játékba - aeriának - és időt még többet! Annak úgy fest mind konec. Bár nem tudom akik megmaradnak PTben mit fognak érezni belőle. Forum eventet még tudok csinálni
Amúgy az egész IP ban dolgot az AERIA meglepetten fogadta GM, producer...stb, ők nem tudtak ilyenről. 1fast mikor hivatalba került nem szólt neki senki hogy ilyet megtehet a fejlesztő. A szerződést bogarásszák hogy amit pk aláírtak abban van e ilyen. Remélem nincs. - ezt már lehet lejátszották, nem vagyok up to date teljesen
-
Fejes Péter
tag
Hát erre csak annnyit tudok mondani hogy bekaphatják az összes faszomat!
Olyanok voltunk mint 1 nagy család és tök jól érezte magát több milió ember erre szertefoszlott mindenki álma köztük az enyém is!Nagyon sajnálom azokat az embereket akik ap-s kocsijai is voltak és hát ez a több százezer forint amit a kocsikba öltek eggyes emberek nem a magyar állampolgárokat terheli hanem a szaros céget aki miatt beszoptuk a nagy faszt!Már bocsánat a kifejezésért de ez az igazság!Sok barátságnak vége lett emiatt!KÖSZÖNJÜK SZÉPEN AMIT VELÜNK MŰVELTETEK!HOGY BASSZÁTOK SZÁJBA AZ ANYÁTOKAT SÍRVA!! -
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #22113 üzenetére
Ezzel egy kicsit vigyáznék, ez a szerződésektől függ hogyan kötötték meg Invictus és a kiadók között és szerintem a kiadók fognak ezzel pórul járni, de lehet nem csak ők, a kiadókat perelni meg nem hiszem hogy csak mi akarnánk, sokan mások is a világban, viszont az nem kevésbe kerülne. Az tény hogy azokat meg nem fogják az orrunkra kötni, mivel jogilag nincs közünk hozzá (elvileg), de meg fogom kérdezni ügyvéd rokonaimat erről. De az tuti hogy nagyon sokat invesztáltak nem kevést pénzt bele és valaki(k) nagyon rosszul fognak járni!!
-
korbi
csendes tag
válasz
Stewe24 #22121 üzenetére
ha perről van szó megyek én is 5 ap-s auton kivül az összes megvolt fullosan. a garázsokbol már csak a 2 legutolsó hiányzott. ezeknek aztán van bőr a pofályukon. jópár játékos sok pénzt ölt bele a pt-be. az invictus most meg csak halgat és lapit mint szar a füben ehhez kell aztán a pofa !!!!!!!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Bazzzs #22117 üzenetére
Az Invictus-nak írtam egy levélkét. Lehet csak jót röhögnek majd rajta, de akkor is meg kellett tennem.
Nem hiszem el, hogy 1 szemét náci cég miatt, minket megfosztanak az eddigi eredményeinktől. És a legszörnyűbb, hogy nem tehetünk ellene semmit.
3hónap hijján 3 éve játszom a játékot, amit csak lehetett felhalmoztam, megvettem mint RP-ért mint AP-ért.
Ez az egész amit cselekszenek az Invictus Gamigo games páros, teljességgel jogellenes!Ezt csak akkor tehetnék meg, ha azonos feltételekkel biztosítanák számunkra az európai szerverre való áttérést. És itt azt értem hogy minden a PT-ben megszerzet, megvásárolt tartalmat magunkal vihetnénk az EU szerverre.
Tehát, nem szenvednénk kárt! -
Szatyi.
csendes tag
Ha Perről van szó én benne vagyok ,nekem sem kevés pénzzembe került a játék. LV 40 a szintem és lennék 30 ? Menjenek a picsába
-
Mariann294
őstag
Tyúha miket olvasok itt!
Ezért akár be is lehetne perelni őket,nemde?Ez hatalmas kib*ás mindekivel,főleg akik pénzt fektettek a játékba..áh hihetetlen....nem is tudok rá mit mondani..
Szánalom!
-
Stewe24
csendes tag
Szép hozzászólás ismét
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
Creative997 #22105 üzenetére
Abszolút egyet értek! Nekem 3 Ap-s kocsim van: Corvette, Subaru, Evo, de egyéb dolgokra is költöttem AP-t. Garázs, nickname changer, stb... Nem vagyok az a fajta játékos, akit csak úgy át lehet rángatni ennyi befektetett energia, pénz és játékidő után egy másik játékba! Nem vesztek keveset azzal, hogy abbahagyom a játékot, viszont az vigasztal engem valamelyest, hogy tudom és biztos vagyok benne, hogy az Invictusnak befellegzett.
Crea, nagyon jókat írtál, teljesen igazad van és azt hiszem itt mutatkozik meg, ha voltak is ellentétek köztem és néhány ember között itt a fórumon, a Project Torque által egy olyan közösség alakult ki a játékban, mely nem hasonlítható semmilyen online játékhoz.
Az Invictusnak a pénz és a pénz kell, de abból nem esznek! Az pedig, hogy egyáltalán nem kommunikálnak velünk és még egy magyar nyelvű tájékoztatást sem képesek adni nekünk erről az átköltöztetésről a Level-R-re még botrányosabb húzás!
Ne higyjék azt, hogy ez le van futva! Lesz itt még a mi (játékosok) részünkről is valami. Pénzt fizettem a játékba, nem is keveset, és eddig arra hivatkoztak, hogy milyen kedvező a játék, hiszen csak azért a tartalomért fizetsz, amivel játszol, ezzel ellentétben most teljesen lehetetlenné teszik a játékosok helyzetét, míg egy dobozos játékkal addig játszol, míg meg nem unod. Nem mellékesen egy dobozos játék közel sem kerül annyiba, mint itt 3 autó.
Mi, jó hiszemű játékosok befektettünk a játékba, komoly pénzeket, mert hittük, ez egy nagy jövő elé néző játék. Ígérgetve volt itt az is, hogy lesz egy teljesen magyar nyelvű változat, ehhez képest most egy teljesen másik játékba akarnak átdobni minket, ahol még kisebb szinttel is indulunk.
Az meg egyenesen röhej, hogy level 40-től kapnak az ex-Pt-s játékosok olyan Gp-s autót, melyet "örökre" megtarthatnak! Az én level 37-es szintemmel csak egy 90 napos bérletet válthatok ki egy autóra, úgy, hogy a Project Torque-ban komoly pénzeket fizettem.
Továbbá azt sem értem, ha a Gamigo elbaxta a játékát az új updattel (Hannah), az milyen befolyással van a Project Torque-ra? Tudtommal teljesen független a két kiadó (Aeria és Gamigo).
Nem lennék meglepődve, ha a Gamigo komoly pénzeket fizetne az Invictusnak ezért az IP blokkolásért, meg ha szép lassan eltűnne az Aeria, de ha az Aeria eltűnik, akkor a Gamigo is eltűnik (most csak az Invictus-os játékról beszélek).
Egy a lényeg: A Level-R nagyon sokáig jobb volt, mint a PT, hiszen emlékezzünk csak, a Level-R-ben sokkal több felni, matrica, miegymás volt, azonos játékmenet mellett. Ezekben az időkben az Aeria miért nem csinált ilyen akciókat és próbálta tönkretenni, részekre szakítani a piacot? Megmondjam? Azért, mert az Aeria nem olyan gerinctelen cég, mint a Gamigo!
Következtetések levonása: Mindig az erősebb kutya baxik! Na igen, de az az erősebb kutya becsület nélkül, míg a gyengébb kutya emelt fővel hal meg!
Az Invictus a pénzt választotta, xarik a játékosaira, ezt ismét bebizonyította!
Köszönjük Invictus! Jobb lett volna nem is lenni...
-
(HUN)IronMan
csendes tag
Valaki nem tudna rájuk küldeni 1 kicsike vírust, hogy szakadna össze az összes PC-jük?!
-
SylarHUN
senior tag
Én annyira ideges lettem ezen, hogy 1merő láz lettem!
3 autó hijján a garázsomban van az összes, mind full tuningos, több millió RP-m van, az AP-m elköltöttem a hétvégén.Írtam az illetékeseknek egy levelet, elmondtam nekik a kéréseim, és a problémáim, ezzel az egésszel kapcsolatban. Sőt kilátásba helyeztem 1 peres eljárást ellenük.
Remélem amennyiben ez az IP-s téma megvalósúl nem egyedűl fogom beperelni az Invictus-t. -
Stewe24
csendes tag
-
ABnormal
őstag
R.I.P. PT
látható volt azért,hogy ez fog következni... ismét bukás...
Kedves Invictusos srácok,azzal amit Creatíve pajtásom leírt nem is olyan régen én is egyetértek!
-
Szatyi.
csendes tag
Nem egy AP-s kocsim van nekem is. Garázst is azzal fizettem most meg akkor szivok ? Ezek után én semilyen játékba nem fogok pénzt mégegyszer bele ölni.
-
Szatyi.
csendes tag
Teljesen igazad van. Meg is érdemlik hogy csődbe menjenek.
-
fair play
csendes tag
figyu eddig arról is volt szó hogy régiókra lesznek osztva a szerverek azaz mi a lvl R-t sem tudjuk játszani erröl mi hir van? ( szép hozzászólás Creative ehhez csak annyit tudok hozzáfüzni h az összesen fényesre .... a .... az Invictus -nál) ÉRDEMES 1ÁLLTALÁN ÁTKÖLTÖZNI? ERRE VÁLASZOLJON VALAKI PLS
-
Creative997
őstag
Invictus! Ha ez igaz, Húzzátok meg és menjetek csődbe mindannyian! Biztos vagyok benne hogy nézitek a fórumokat, korábban is tettétek csak nem válaszolhattok! Látjátok hogy rengetegen az egész ellen vannak, sokan nem fognak levelRbe menni, nem szeretik, egy rakás szart rendeltek meg, a németek is elpályáznak onnan akik addig is ott voltak. Meg fog halni a játék! Hiába a pénzre hajtottatok, hiába adtátok el a Földön sok kontinensre, kiadónak, ezzel a húzással mindenki veszíteni fog, játékos, kiadók egyaránt! Nem lesz játékosa a PTnek, nem lesz játékosa a levelR-nek és ahogy tudom a többi kiadónak is a Hannah van. Ha arra számítotok hogy a sok tizenéves fogja nektek finanszírozni a jövőt, nagyon tévedtek, fel fogják adni! Kínába eleve kár fog importálni a játékot, az NFS WO alapból legyalulja! Ha gyors pénzbehajtásról álmodoztatok jó magyar módjára viseljétek a következményeket!
A statisztika mindent elárul! Nézzétek meg korábban mennyire népszerű volt a játék! Tudom, a kiadók megvették a liszenszet, de nem hiszem el, hogy a ti múltotokkal és a játékosok tapasztalatiaval (nem egy a való életből) nem lett volna egy ennél sokkal jobb színvonalú játék! Kár érte, lehetünk büszkék arra hogy ez volt az első, ebből a többi sokat fog tanulni, csak kár hogy a mi kárunkra! Legalább lenne bennetek annyi gerinc, hogy az úgy szeretett hazánkkal valamiféle összetartás vagy kommunikáció lett volna! Már mindegy már nem is kell, csináljátok, azzal hogy így köttetett meg a szerződés, magatokkal is kibabráltatok! -
Bazzzs
senior tag
Sajnos egyértelmű a szöveg: összes rp-s autó, ami a garázsodban van. Az ap-s kocsik meg a meglévő ap mennyiség pedig bukta
-
Stewe24
csendes tag
válasz
mR.bArCeLoNa #22102 üzenetére
Nekem meg Camarom
de arról meg nem írnak semmit hogy az AP-s verdáidat visszakapod-e
nekem is van 10 és nem az olcsó fajtából -
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Nekem van Corvette-m, azzal mi lesz?
Meg most néztem, hogy úgy akarják a szintet, hogy PT-s level szint/2+Level-R level szint...
Ez az egész egy nagy pfffffffffffffffffffffffffff...szánalom kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest