- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Ha még áll a pár nappal ezelőtti dolog az invictus oldalán, akkor mi SEHOL nem fogunk tudni PT/LVLR-t játszani.
Csak akkor ha a gaymingo vagy valaki más megveszi a licenszt magyarországra hogy itt terjessze.Sylar, még nincs 3 éves a játék .)
Ha máshova akarnak minket átpaterolni akkor az a minimum hogy ugyanúgy/ugyan ott folytassuk ahol abbahagytuk.
Ez a LevelRben 2 okból sem valósulna meg:
-ami verzio ott van az 1 fos
-gamigonak nem érdeke, hogy mi ott ne vegyük meg mégegszer a kedvenc autónkat...stbA káromkodás nem a megfelelő módja az akarat/érdek képviseletének/kifejezésének. Forumszabályzat meg szerintem amúgy is tiltja/ellenzi.
Én is tettem pénzt a játékba - aeriának - és időt még többet! Annak úgy fest mind konec. Bár nem tudom akik megmaradnak PTben mit fognak érezni belőle. Forum eventet még tudok csinálni
Amúgy az egész IP ban dolgot az AERIA meglepetten fogadta GM, producer...stb, ők nem tudtak ilyenről. 1fast mikor hivatalba került nem szólt neki senki hogy ilyet megtehet a fejlesztő. A szerződést bogarásszák hogy amit pk aláírtak abban van e ilyen. Remélem nincs. - ezt már lehet lejátszották, nem vagyok up to date teljesen
-
Bazzzs
senior tag
Ezt megintcsak nem lehet tudni
Amennyiben én lennék az illetékes, akkor biztos, hogy az ősz vége felé hoznám ki, még karácsony előtt. Persze az Aeria esetében nem mindig a kézenfekvő megoldások a nyerők
Piros kulcs tuti van a dobozokban, én már nem egyet kaptam.
Paja: Én főként a még meglévő bugokra gondoltam, nem a lag-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest